dinsdag 24 februari 2015

Oud ijzer te koop aangeboden

Vind oud ijzer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Oud antiek ijzer aandrijf wiel met steunen zonder as. Oud ijzer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Gebruikt om werkplaats machine aan te drijven.

Metalen, Ophalen, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Koop en Verkoop Metalen op Marktplaats. RVS, ijzer , staal en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Er zijn veel verschillende afmetingen beschikbaar.


Groothandel te koop aangeboden in gebruikte metalen. Overzicht bedrijven te koop. Wilt u een bedrijf verkopen? Uw bedrijf te koop zetten? Bedrijfsovername start hier.

Inname alle gebruikte metalen, In- en verkoop oud ijzer en non-Ferro metalen. Gezocht: vervuilde koelvloeistof voor warmteregelaar Flevoland en Friesland. Wij zoeken gebruikte koelvloeistof voor een warmteregelaar in een bedrijfsmatig aquarium. De inkoop van deze metalen geschiedt tegen dagprijzen afhankelijk van de materialen die worden aangeboden , vervuiling, kwaliteit en hoeveelheid.


Wij kopen oude metalen en oud ijzer bij bedrijven maar ook voor particulieren zijn er genoeg mogelijkheden. Heeft u regelmatig of een grote hoeveelheid metaalafval dan . Te koop gevraagd: oud ijzer en metalen. Huishoudelijk schroot werd vroeger doorgaans opgehaald door een handelaar in oudijzer , vroeger de oud - ijzerboer genaamd. Tegenwoordig wordt het aan de schroothandel op diverse manieren aangeboden. Snelle en gratis ophaalservice voor particulieren en bedrijven.


Bij de maandelijkse inzameling worden vaak oude fietsen aangetroffen. Deze worden gerepareerd en weer rijklaar te koop aangeboden. Handig voor studenten of bij het stappen in Helmond. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek uit agenda, inboedels.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Stel, ik koop een pick up. Of een auto met aanhanger. Waar moet ik dan beginnen om oud ijzer op te halen? Verder weet ik dat veel oud ijzer boeren pistolen hebben,(meen ik) Is dit een serieuze bedreiging onder de oud ijzer boeren, of valt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts