vrijdag 20 februari 2015

Boshoeve 3 6874 nb wolfheze

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Groepen vanaf personen betalen - entree p. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Te midden van weidse landbouwakkers en Dineke voorjaar enorme loofbomen ligt achter de oude boerderij een grote gevarieerde boerderijtuin met kleurrijke zomer- en herfstborders, schaduwlaantje en boomgaard met voorjaarsbollen. De verrassing is de decoratieve inspirerende moestuin waar bijzondere groentes zijn .

De kwekerij ligt aan een fietsknooppuntenroute en vormt daarom een leuk rustpunt tijdens een tocht! De tuinen zijn van het vroege voorjaar tot diep in de herfst een bezoek. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Wolfheze. Het adres van De Boschhoeve is Boshoeve in Wolfheze. Een feest voor de zintuigen.


Bezoekers kunnen niet alleen kijken naar maar ook. Kinderen tot jaar gratis.

SNEEUWKLOKJES Wolfheze G De Boschhoeve. Het bezoeken van tuinen met sneeuwklokjes wordt steeds populairder. In de theeschenkerij kunt u genieten van verse koffie en thee, heerlijke taarten, tulband en quiches. Met deze sfeervolle markt sluiten we het tuinseizoen af. In een nog volop bloeiende tuin, waarbij we elk jaar de moestuin rijkelijk versieren met een deel van de oogst van afgelopen seizoen.


Annual snowdrop festival and. Ook voor cursussen motorzagen en andere. Ontwikkeling van professionaliteit en leiderschap gericht op het realiseren van uw organisatiedoelstelling. Ook zij bieden toepasselijke, sfeervolle boeketten aan. Tijdens het zomerbloemenfestijn is de Boschhoeve dus ook op zondag open van 11.


We sluiten het tuinseizoen af met een bruisend najaarsfeest in de nog volop bloeiende tuin, waarbij we kunnen genieten van al het goede dat het landleven ons kan bieden. Kom vooral kijken, proeven en ruiken in de boomgaard en op het erf bij de kramen vol met verlokkingen. Bij mooi weer is er een buitenterras.


De tour de brocante, de kwekerij en de ( privé)tuinen van de Boschhoeve zijn op vrijdag negen en zaterdag tien juni gratis toegankelijk van 10. Er is koffie of thee met heerlijkheden te koop.

De entree en het parkeren zijn gratis. Voor de bezichtiging van de schitterende tuinen betaalt u € 00. De openingstijden zijn van 10. Voor een routebeschrijving zie de website van De Boschhoeve: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts