dinsdag 17 februari 2015

Tarieven de schaeck twello

Op deze pagina zijn de tarieven voor de zwemlessen te vinden. Wanneer er gekozen is voor een Diploma AB pakket. De kaarten kunnen worden gebruikt bij het banen zwemmen of het recreatieve.


Ook kun je tegen een bijbetaling meedoen aan een groepsles. Koop een badenkaart voor het meeste voordeel.

Op de website van zwembad de Schaeck vindt u alle informatie over het zwembad. Openingstijden, activiteiten en meer! Als uw kind begint met de zwemlessen schaft u een lespasje aan waarop de lessen gezet worden. Dit pasje laat u voor iedere les afboeken bij de kassa zodat uw kind toegang krijgt tot de zwemles. U koopt het aantal lessen voor de start van iedere lesperiode.


Heb je gekozen om per periode te betalen? Dan betaal je aan het begin van een lesperiode de benodigde lessen.

Onze accommodatie is gelegen aan de rand van Twello , en is goed bereikbaar via de snelweg en provinciale wegen. Er is een parkeerterrein aanwezig, waar gratis geparkeerd kan worden. Onze vaste bezoekers komen niet alleen uit de Gemeente Voorst, maar bijvoorbeeld ook uit Deventer en Apeldoorn.


Kinderen die bij zwembad de Schaeck diploma B halen, schrijven zich in via het inschrijfformulier wat aan de afzwembrief zit gehecht. Leren zwemmen is niet alleen leuk, het is in een land met veel water ook veiliger. Omdat echt goed leren zwemmen heel veel tijd en oefening kost, is er het Zwem- ABC: ieder zwemdiploma brengt je iets dichter bij goed zwemmen. Heeft uw partner of ouder dementie en wilt u graag eens samen zwemmen? Zwembad de Schaeck werkt met het Nationaal Zwem-ABC van het Nationaal Platform . Dat kan bij zwembad De Schaeck in.


Volg ons op Social Media. Dan is discozwemmen echt iets voor jou! Ouders mogen uiteraard niet in de badhal komen . Dinsdagavond toeslag 2e activiteit ¹. Baby- en peuterzwemmen per keer.


Bekijk alle tarieven van het Borgelerbad eenvoudig in het tarievenoverzicht.

Geslacht: □ vrouw □ man GeboortedatuVoorletters: RoepnaaAchternaaAdres: Postcode: Woonplaats: Twello. Tarieven worden jaarlijks opnieuw bepaald. Bij een start in de loop .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts