maandag 9 februari 2015

Zwembad de schaeck

Openingstijden, activiteiten en meer! Wanneer er gekozen is voor een Diploma AB pakket. De kaarten kunnen worden gebruikt bij het banen zwemmen of het recreatieve.


Leren zwemmen is niet alleen leuk, het is in een land met veel water ook veiliger. Omdat echt goed leren zwemmen heel veel tijd en oefening kost, is er het Zwem- ABC: ieder zwemdiploma brengt je iets dichter bij goed zwemmen. Heeft uw partner of ouder dementie en wilt u graag eens samen zwemmen?

Zwembad de Schaeck werkt met het Nationaal Zwem-ABC van het Nationaal Platform . Dat kan bij zwembad De Schaeck in. Wij bieden het enige echte Zwem-ABC. In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven.


Ook kun je tegen een bijbetaling meedoen aan een groepsles. Koop een badenkaart voor het meeste voordeel. Het binnenbad van zwembad de Schaeck heeft verschillende zwembaden. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van x 1meter met een watertemperatuur van graden Celsius.


Dit bad is voorzien van een beweegbare bodem en heeft startblokken aan zijde.

In de Schaeck kun je prima uit de voeten voor een dag sport of vermaak. Met een binnenba een buitenbad met grote zonneweide en een speeltuin. Jong en oud kan in het binnen- en buitenbad een actieve, ontspannen dag beleven. Twello- Een kwart eeuw zwembad de Schaeck en dat mag gevierd worden. Deze mijlpaal wordt met talrijke acties en evenementen omringd.


Kaart van Zwembad De Schaeck. Sporten is gezon dat weten we allemaal. Zwemmen is bij uitstek een sport die beoefend kan worden door (bijna) iedereen. U als werkgever heeft natuurlijk ook baat bij fitte . Omschrijving Kom je zwemmen? Aquajoggen, spetteren, whirlpoolen, glijden, duiken, zonnebanken, trainen of snorkelen.


En dat bedoelen ze letterlijk, want de watertemperatuur is nergens zo warm. Aangenaam om te zwemmen dus. Het personeel heet u bij binnenkomst al direct welkom.


Praktijk voor fysiotherapie De Boombosch houdt spreekuur in zwembad De Schaeck ! Vanaf november zal praktijk voor fysiotherapie De Boombosch spreekuur houden in zwembad De Schaeck. De Schaeck om op afspraak hier de . Op de vrijdagen is het van 08. Of u nu fanatiek bent, van gezelligheid houdt of voor uw gezondheid beweegt, De Schaeck heeft een passende groep voor u.

Bewegen in water is plezierig en geschikt . Zwembad De Schaeck is voorzien van verschillende binnenbaden: een wedstrijdba recreatieba whirlpool en peuterbaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts