woensdag 4 februari 2015

Recreatief zwemmen 20 februari

Tijdens recreatief zwemmen kun je heerlijk genieten in de baden van De Grote Koppel en Valkenhuizen. Dobber relaxt rond in het warme water. Kijk hier voor meer informatie over het Sportcentrum en zwembad.


Calorieën verbranden, je conditie verbeteren en je spieren soepen houden? Kom recreatief zwemmen bij Zwembad De Smagtenbocht! Donderdag, 11:– 12:30.

Merwestein is gedurende het gehele jaar geopen behalve op januari, koningsdag en de kerstdagen! Hieronder vindt u de reguliere openingstijden per onderdeel. Lees hier alles over sport in Tilburg.


Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Op deze data zijn we tot 14. Dinsdag februari , 10. Maandag februari , 10. Woensdag februari , 10.


Vrijdag februari , 10.

De mogelijkheid om te oefenen of gezellig te spelen in het water. In Sportcentrum De Waterkanten is het zwembad regelmatig geopend voor het recreatief zwemmen , voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn alle baden open ( wedstrijdba instructieba recreatieba whirlpool en peuterbad), m. Zwemles A diploma 16:- 17:30. Banenzwemmen 19:- 21:30. Recreatief zwemmen :- 21:30.


Toon alle activiteiten . Elke week heeft u opnieuw de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak en op welk tijdstip . Tijdens het discozwemmen kun je komen dansen op de nieuwste hits, gedraaid door DJ Niels. Het bad wordt van :uur tot 22:uur met vrolijk gekleurde lampen en speciale lichteffecten omgetoverd tot een flitsend en swingend dansparadijs. Vanaf januari is ons wedstrijdbad op woensdag middag, voortaan gesloten voor recreatief zwemmen. Ontdek de verschillende baden, de stroomversnelling, de gave glijbaan of ontspan in de whirlpool of stoomcabine.


Kom op eigen tempo banen zwemmen , verbeter conditie en zwem op individuele basis. Van de glijbaan, naar buiten, het golfslagbad of toch heerlijk ontspannen in het bubbelbad: in Kardinge kun je jouw recreatieve hart ophalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts