vrijdag 6 februari 2015

Bontebok zuid afrika

Het park zat aanvankelijk in de buurt van Bredasdorp, maar is later meer richting Swellendam verplaatst. Conservation Fees: het Zuid Afrikaanse bestuur van Nationale Parken heeft een dagelijkse entree fee ingesteld die van toepassing is op alle parken. Als u meerdere SANParken in Zuid - Afrika gaat bezoeken is het wellicht zinvol een Wildcard aan te schaffen.


Bontebok Nationaal Park, het kleinste park van Zuid - Afrika. Hier leven zowel de bontebok als blesbok: twee gerelateerde bokken die aan het begin van de 20e eeuw bijna uitgestorven waren.

In het park kun je rondrijden (gravel) of korte wandeltochten doen op zoek naar deze mooie bok. Echt een park waar je tot rust kan komen. Het kleinste NP van ZA, slechts km van Swellendam.


En hoewel Swellendam een enige plaats is voor een overnachting is een overnachting in Bontebok ook aan te raden. Er zijn slechts een paar self catering cot. Reserveer online en betaal bij het hotel.


Goede prijzen en geen reserveringskosten.

Lees ervaringen van reizigers zoals u. Experience the beauty and diversity of South African National Parks, Travel and explore South Africa ! Nature Conservation, Accommodation, Activities, Reservations. Redding voor de bontebok. Ze komen niet alleen in grote aantallen voor, maar ook in tal. Het begin van een reis door Zuid Afrika : Kaapstad Deze reisroute door Zuid Afrika begint in Kaapstad. Kaapstad is gelegen aan de zuidkust van Zuid Afrika en wordt ook wel Moederstad genoemd.


Kaapstad is een populaire bestemming bij veel reizigers en dit komt met name door de bijzondere natuurverschijnselen die je . Daar zijn we weer beste mensen, We hebben gereden via de stuisvogelstad Oudshoorn met victoriaanse huizen en struisvogelpaleizen gebouwd door de verenbarons uit de 19e eeuw. Bekijk onze beste opties, met Prijsgarantie. Verzamel nachten en ontvang er gratis! Responstijd: binnen een uur.


Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Ik kan niet goed kiezen uit Zebra nationalpark of Bontebok national park. We komen dan van Addo nationalpark af.


Wat ik lees op internet is dat er in Bontebok weinig wild te spotten is.

Geldt dat ook voor Zebra nationalpark?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts