donderdag 19 februari 2015

Openingstijden zwembad de scheg

Het Zwemparadijs is op maandag en donderdag niet geopend voor recreatief zwemmen (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen). Openingstijden recreatief zwemmen: Maandag Niet geopend Dinsdag 13. Donderdag Niet geopend Vrijdag 11. Zwembad De Scheg is het zwemparadijs van Overijssel. Voor het hele gezin is het een schitterend bad vol leuke attracties.


Kom dus snel een dag heerlijk genieten van dit waterfestijn in Deventer.

Klap filters in Filters wissen . Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kunnen deze openingstijden afwijken. Kijk hier voor de actuele openingstijden. Iedere vrijdagavond van 19.


Swing samen met je vrienden in het water van ons zwemparadijs! Beleef een spetterend dagje uit en kom zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein ! Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?

Meer zwembad in Deventer. Bedrijven in de buurt van Zwemparadijs de Scheg Piet van Donkplein in Deventer. De openingstijden verschillen per dag. Kijk op de website van De Scheg voor actuele openingstijden. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.


Zwemmen wordt een spetterende beleving in zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Lees meer over zwembad De Scheg en het Borgelerbad. Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder éea.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor De Scheg in Deventer vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Wanneer je een beetje bent bijgekomen en opgewarmd is het tijd om richting het naastgelegen zwembad te gaan om de waterbeleving te ervaren. Het zwemparadijs is sfeervol. Laat anderen weten wat je ervan vindt.


Even lekker zwemmen met onze drie kids. Na even zoeken naar een parkeerplek . Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje! Op de website van zwembad de Schaeck vindt u alle informatie over het zwembad.


Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder. Wordt het een spetterend zwemparadijs, een overdekt speelparadijs of een driftende kartbaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts