woensdag 4 februari 2015

Smoby glijbaan xs

De glijbaan is behandeld met een Anti-UV coating waardoo. Heb je kleine kinderen die helemaal weg zijn van Anna, Elsa en Olaf? Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed! Gratis levering vanaf € 50. Met een glijlengte van 90cm, waterfunctie en leuke afbeelding staat deze glijbaan garant voor uren speelplezier.


Deze xs glijbaan met slim ontwerp is eenvoudig op te bergen.

Nu eenvoudig online shoppen! XS glijbaan - Overzicht. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. De PLANES glijbaan is ergonomisch voor de eerste glijpartijen van de allerkleinsten! Smoby Frozen Glijbaan XS pinkorblue.


XS Planes, een ingenieus ontwerp om het geheel compact en gemakkelijk op te bergen (de ladder wordt gedemonteerd en opgeborgen onder de glijbaan ). Voor nog meer glijplezier kun je ook een tuinslang op de glijbaan. Laagste prijs €2bij Bol.

Wat anderen zeggen over Bol. Via tussenkomst van de Consumentenbond is de klacht betreffende de korting naar tevredenheid opgelost. Heeft een handig design voor een compacte en makkelijke opberging (de ladder wordt gedemonteerd en onder de glijbaan opgeborgen). Deze geweldige Hello Kitty glijbaan is eenvoudig te monteren en voorzien van een.


Deze glijbaan is zeer geschikt als eerste glijbaan. Categorie: Glijbaan , Buitenspeelgoe Hello Kitty, Kinderspeelgoed. Degelijk, veilig en duurzaam.


De grappige Dory, het beste vriendinnetje van Nemo, staat als groot motief op het glij-oppervlak afgebeeld. Het foliemotief is dankzij de speciale bevestiging krasvast. Een kleine compacte glijbaan met een glijlengte van 90cm en Cars design.


Veel speelplezier voor de kleintjes met . Stabiele kunststof glijbaan met een mooie Cars afbeelding. De trap is eenvoudig te demonteren zodat je de glijbaan makkelijk kunt opbergen. Ontdek de promoties glijbaan van onze partners. Halfhoogslaper met glijbaan 90X200. Bekijk nu alle glijbanen online bij wehkamp.


Bezorgd waar en wanneer je wilt. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor glijbanen aanbied.

Halhoogslaper met glijbaan Astrid taupe - bedtent brandweer. Mooi en betaalbaar speelhuis met luiken en deur. Dit speelhuis heeft extra in dezelfde doos meegeleverd een glijbaantje ! Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Soulet glijbaan Double Waved Slide.


Little Tikes glijbaan Giant Slide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts