vrijdag 20 februari 2015

Hamstra rolhor gaas vervangen

WE VOORZIEN U INZETHORREN VAN EEN NIEUW GAASLUIK EN EVENTUEEL NIEUW ONDERDELENWE HALEN U INZETHOR OP EN VERVANGEN U GAASLUIK EN U INZETHOR WORDT EEN WEEK LATER WEER THUIS BEZORGD. Serviceverlening verloopt via het verkooppunt, waar het product destijds gekocht is. Om onnodig ongemak te voorkomen, raden wij aan de garantievoorwaarden . Ik heb naar binnen draaiende ramen. Schroeven of boren is niet meer nodig dankzij het nieuwe klemveertje met tussenprofiel.


MEER DAN TOUWTJES VERVANGEN.

HAMSTRA ROLHORDEUR PRESTIGE. Van een van de twee deuren is het gaas gescheurd. Kan dat vervangen worden?


Wilt u het gaas van uw hor laten vervangen ? Dan kunt u uw hor langsbrengen op Marktstraat in Susteren. Wij vervangen niet alleen het gaas , maar ook de pees en andere benodigde of . Het vervangen van gaas in een plisséhor is vakwerk. Je kunt het beste de volledige hor vervangen als het gaas van de plisséhor gescheurd is.

Gedetailleerde omschrijving: Van twee hamstra rolhorren willen wij het gaas laten vervangen omdat het gaas beschadigd is. De rolhorren zijn circa jaar oud. Afmeting rolhorren: Hoogte: 1cm. Houd vliegen en insecten buiten de deur in het warme weer.


Plissé hordeur defect, geen paniek! Wacht niet tot de zomer! Omschrijving van de opdracht. U kunt kiezen voor de eenvoudige vaste hor, voor de draaikiep hor of de rolhor. Elk product heeft weer andere.


Mocht het gaas van uw hor kapot gaan, dan is dat heel makkelijk te vervangen. Onze rolhorren passen in . De spanning van het gaas van mijn rolhor loopt terug, wat kan ik hieraan doen? Door de veer ,met de klok mee (rechtsom), een aantal slagen rond te draaien wordt het gaas weer op spanning gebracht.


Indien u onderdelen van uw producten wilt laten vervangen , dan kunt u met ons contact opnemen. Standaard of op maat gemaakt, mooi afgewerkte rolhor met een cassette en geleiders van kleur gemoffeld aluminium. Het gaas is door de toepassing van gaasrunners wind- en tochtvast.


Hamstra Rolhor Ultra voor ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts