donderdag 26 februari 2015

Workshop bloemschikken eindhoven

Veel voorkomende vragen hebben wij opgenomen in onze Help en Frequently Asked Questions (FAQ). Inmiddels zijn er ruim 1cursussen van het nieuwe programma gestart. Volksuniversiteit Eindhoven.


We zijn erg druk met het verwerken van alles wat hiermee verband houdt en we ontvangen op dit moment veel telefoontjes. Hierdoor kan het voorkomen dat uw telefoontje er .

Door ons speciaal samengesteld een gezellige workshop bloemschikken met diner en een drankje. Elke keer een leuk stuk inclusief alle materialen voor €150. Kijk voor voorbeelden op de site.


Zoals altijd zorgen wij voor alle benodigde materialen, en ook voor een hapje . Achter in onze zaak hebben we een aparte ruimte waar een carnavalswinkel Carnavalscreaties. Mijn passie is bloemen,. Ik geef graag creatieve workshops deze kunnen op locatie verzorgt worden,.

Vier tot vijf keer per jaar organiseer ik workshops waarin , met bloemen als basis product, steeds nieuwe creaties gemaakt worden. Onze cursussen en workshops zijn bedoeld om u wegwijs te maken in het mooie vak van de bloemsierkunst. Ook voor personen die nog nooit. Doe-avond Bloemschikken Eindhoven. Maart Bloemschikles 3-Nuenen Derde avond cursus Bloemschikken.


Psst, wist je dat ik behalve de cursus in Eindhoven ook een cursus in Waalre had ? Het was eigenlijk niet geplan maar de dames wilden zich met zes personen aanmelden voor de cursus in Eindhoven , konden niet op de startdatum starten en hebben een hele grote serre thuis. Wil jij kunnen wat onze bloemstylist kan? In anderhalf uur leggen we je uit hoe je de mooiste . Op het moment dat je dat gele touwtje lostrekt begint het: het grote styling festijn. Schrijf je dan snel in voor een van onze styling workshops.


Kom dan op woensdag november naar onze unieke workshop bloemschikken bij Vascobelo in Eindhoven waar we je . Een workshop Bloemschikken leidt altijd tot verrassende creaties. Fraaie creaties zien het daglicht, van mooie seizoenskransen tot bijvoorbeeld een bijzondere bloementaart. Echt een geweldig uitje voor vrouwen onder elkaar, bij wijze van een vriendinnenuitje of teamuitje.

Maar ook als vrijgezellenfeest voor vrouwen . Workshop of bedrijfsuitje, Pink Pepper organiseert en faciliteert uw workshop of bedrijfsuitje met een smile en zorgt voor een onvergetelijk uitje! Bekijk informatie over evenementen en tickets. Bloemmarie in Eindhoven een workshop gegeven. De Bloemenkas vindt u aan de Pagelaan in Eindhoven. Met de herftsbloemen van.


Wij zijn er trots op dat ons familiebedrijf. Al jaren verwelkomen wij u op een van onze workshops , waarin er talloze en mooie bloemcreaties de deur uit zijn gegaan. Helaas gaat daar nu een einde aan . Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts