dinsdag 17 februari 2015

Netenkam

Een plastic stofkam, ook wel luizenkam genoem is hiervoor ongeschikt en . Wat is de Luizen- en netenkam ? In de strijd tegen hoofdluis is regelmatig kammen erg belangrijk, zowel voor de controle op hoofdluis als bij het verwijderen van hoofdluizen en neten. Voor de controle is een stof- of luizenkam met plastic tanden nodig. Het verwijderen van hoofdluis en neten dient met een kam met metalen .

Kaminstructies voor de netenkam. Kammen is een essentieel onderdeel van een goede hoofdluisbehandeling. Hoe behandel je hoofdluizen? Als je hoofdluizen hebt geconstateer zijn er twee methodes die worden geadviseerd om hoofdluizen te behandelen.


Klik hier voor meer informatie . Door met een pincet tussen de kamtanden te duwen terwijl u de kam onder een harde straal houdt. Een luizen- en netenkam in één!

Dochter heeft neten op haar hoofd en in ieder geval een (nu dode) luis. Maar hoe ik ook kam, op de een of andere manier slaat de kam die ik gebruik de neet over. De meeste pluk ik er met mijn vingers uit. Wij adviseren u alleen tot aanschaf en gebruik . Kam boven een wit vel of de wastafel.


Het verschil tussen dode en levende neten is soms moeilijk te zien. Controleer het hele gezin. Nieuwe (pas gelegde) neten zitten vlakbij de hoofdhuid aan de haren geplakt.


Dode (lege) neten groeien mee met het haar en . Met één kam eenvoudig controleren op parasieten en direct eventueel gevonden parasieten en neten verwijderen. Prioderm combineert de luizen- en netenkam in één kam. Kam voor het uitkammen van (dode). Dagelijks kammen met een netenkam. Verwijder eventueel gevonden hoofdluizen en neten met de metalen tanden.


Een unieke kammethode die voorkomt dat luizen en neten eenvoudig gemist worden. Effectief bij de verwijdering van zowel luizen als aanwezige neten.

Ze staan nog dichter tegen elkaar aan dan bij een luizenkam. U kamt er ook de neten mee uit het haar. Een netenkam wordt gebruikt bij hoofdluis bij de uitkammethode.


Met een luizenkam kunt u alleen luizen verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts