woensdag 18 februari 2015

Lek detector vloeistof

Niets is zo vervelend als een lek in het zwembad. Helemaal wanneer je niet precies weet waar deze zit. Lo-Chlor Anti- lek middel is een vloeibaar middel dat zelf op zoek gaat naar het lek en deze effectief dicht. UV vloeistof voor motor, versnellingsbak, hydraulische systemen of brandstofsystemen.


Lekdetectie UV Vloeistof Olie en Brandstof 2ml.

Schrijf de eerste review over dit product. Onze lekdetectie kleurvloeistof is ideaal om een lekkage op te sporen. UV lekdetectie vloeistof 2ml. Onze vloeistoffen zijn ideaal en makkelijk te vermengen met water tot u het gewenste resultaat hebt.


Zwembad lek en kunt u het gat niet vinden? Kunt u het gat niet vinden? Vloeistof die, bij vermenging met het zwembadwater er voor zorgt dat kleine lekken die zich kunnen voordoen in een kuip, liner, of ondergrondse aansluitingen en leidingen gedeeltelijk of geheel gedicht worden.


Per flacon of per volle doos verkrijgbaar.

Niveau- regel- apparatuur voor alle soorten vloeistof - fen. VEDOTEC ELEKTROTECHNISCHE COMPONENTEN. HH Capelle aan den IJssel. ED Capelle aan den IJssel. Aqualeak Detection is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van waterlek detectie systemen, olielek detectie systemen en klimaat-, temperatuur-, vocht- en fluid level monitoring systemen, zowel voor onshore als maritieme en offshore toepassingen.


De laatste jaar hebben we wereldwijd meer dan 5. Lekkages in het koudemiddelcircuit kun je op aantal manieren opsporen. Bijvoorbeeld door contrastvloeistof aan het koudemiddel toe te voegen. Door het airconditioningsysteem met een UV-lamp te controleren, wordt de locatie van de lekkage zichtbaar. De tot nu toe meest voorkomende manier om een lek te vinden is het gebruik van UV- vloeistof (fluor). De fluor wordt aan het koudemiddel toegevoegd om te mengen.


Het mengen kost echter dusdanig veel tijd dat de auto vaak weer aan de klant wordt meegegeven om hem een tijd later terug te laten . Opsporingsmethodes voor lekken in zwembad. Indien het lek niet gelokaliseerd wordt in het leidingwerk, gaan we aan de slag in het zwembad. De Leak Trac Detector werkt met een geavanceerd mechanisme dat zelfs het kleinste lek kan opsporen, zonder het bad te laten leeglopen.


Om vermoedelijke lekken eenvoudig op te sporen kan er gekozen worden om een fluorescentie lekdetectietest uit te voeren.

Hierbij worden lekken opgespoord met behulp van fluorescente kleurstoffen die in het donker onder een UV-lamp sterk aftekenen. De kleurstoffen worden, verdund met water, op verdachte plaatsen . Het voordeel van lekdetectie is dat er geen hak- of breekwerk noodzakelijk is. Welke technieken passen jullie toe?


In dat geval duurt het vaak langer om het lek in kwestie te detecteren. Soms wordt ook gewerkt met UV-luminaat. Ontdek de Complete GRATIS Handleiding. Deze metingen zijn van belang om de oorzaak van een lek of probleem te achterhalen.


Door een speciale vloeistof te mengen met water en vervolgens in de afvoer te laten lopen, detecteren we met UV-licht de lekken. Met deze techniek van lekdetectie brengen we temperatuurverschillen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts