vrijdag 6 februari 2015

Steigerhouten trap

Zelf een steigerhouten trap maken of een trap kopen? Je hoeft niet meer een trap te kopen, want hier lees je hoe het maken met een trap bouwtekening gaat! Wat zijn doe het zelf trappen. Het woord zegt het al, doe het zelf trappen. Deze trappen zijn eigenlijk gemaakt omdat als u een trap nodig heeft, hem morgen al wilt hebben.


En omdat het natuurlijk veel goedkoper is om een trap zelf te monteren.

Wil jij zelf een houten trap maken? In dit artikel bespreek ik een aantal trappen die je zelf kunt maken. Een aantal hele populaire steigerhouten trappen kun je prima zelf maken met de nodige voorbereiding. Ik laat je zien waar je de pdf bouwtekeningen kunt downloaden en.


Vind trap steigerhout op Marktplaats. Gratis verzending steigerhout hoogslaper. Met veilige schuine trap. Gemaakt van goed gedroogd oud steigerhout. Behandelen is aan te raden.

Word als bouwpakket geleverd. Klik op de link onderaan de advertentie en neem snel een kijkje op onze webshop voor . Vind steigerhouten decoratie ladder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Leverbaar in diverse maten en kleuren.


Voorbeelden hoe je zelf een trap of ladders kunt bouwen met goedkoop hout zoals steigerplanken en vurenhouten balkjes. Landelijke badkamer, trap badkamer, houten trapje. Laat je inspireren door de ideeen van onze klanten!


Vele klanten gingen u reeds voor met een uniek Schuifdeursysteem van Loftdeur. Binnen weken thuis geleverd! Bekijk onze aanbiedingen nu! Nieuwe steigerhouten trappen uit eigen werkplaats. In elk gewenst lengte en breedte.


Prijs voorbeeld nieuwe trap (loodrecht gemeten) 1x cm. Steigerhouten decoratie trap 150xgrijslook beits. Voeg toe aan winkelwagen. Van steigerhout kan je echt veel leuke dingen maken!


Zo ontwikkelde hetwoonrecept.

Maar wat is hij leuk en decoratief! Op de badkamer met je handdoeken, op je sla. Ook een mooie toevoeging aan een kinderkamer of buiten op je terras. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


Na het licht opschuren van het steigerhout, kan de trap met olie worden bewerkt voor bijvoorbeeld een grey-wash, white-wash of smoke effect. Natuurlijk zijn ook donkerdere kleuren mogelijk. Een steigerhouten trap in combinatie met smeedijzeren spijlen is écht een plaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts