maandag 16 februari 2015

Vlinderstruik verplaatsen

Verplanten van de vlinderstruik kan het. Wil je niet verbeteren luut, want je hebt erg veel verstand van planten, maar zelf zou ik vlinderstruiken pas in het voorjaar verplaatsen. Ze zijn vorstgevoelig, zolang ze nog geen goed wortelgestel hebben kunnen ontwikkelen. Stuiken: vlinderstruik of de Buddleia vlinderstruiken buddleia snoeien buddleja davidii snoei herfstsering vlinders lokken planten verplanten. Nu heb ik een vraag over een vlinderstruik , ik weet de latijnse naam niet.


Maar een sterk ruikende plant met diep paarse pluimen, waar vlinders op af komen.

Deze hebben we in het voorjaar al afgestoken, om het straks, in het na jaar goed te kunnen verplaatsen , hij staat nu ver achter in de tuin, waar hij . Mijn vlinderstruik meeverhuizen, gaat dat? Dan goed terugsnoeien zodat hij zijn energie in de wortels gaat stoppen. Ook een paar weken van te voren alvast een ruime kluit steken. Vlinders komen op de plant af, vanwege de heerlijk en nectar die de vlinderstruik voortbrengt. Een vlinderstruik kan men mooi in en grote border zetten of een.


Bekijk alle reacties via groeninfo. Leer hoe jij je bomen of planten kunt snoeien op de juiste. Ik heb op de site van Intratuin wel iets gevonden over een vlinderstruik (weet niet of dat hetzelfde is).

Wacht even op verdere antwoorden, want er zijn hier mensen die er veel meer verstand van hebben dan ik. Gelieve Inloggen om te . Hou jij ook van een weelderig bloeiende vlinderstruik die lekker ruikt van meters afstand? Ontdek hier het belang van snoeien op het juiste moment.


Snoei de vlinderstruik (Buddelja), want dan bloeit hij overvloedig. Door de vlinderstruik snoeien verjong je hem. Heester of kleine boom verplanten. Steek of zaag alle wortels die u tegenkomt door. Steek vervolgens vanuit de geul ook de wortels onder de kluit door.


Breng een tuinvork onder de kluit en duw deze omhoog. Voor een vlinder is het niet zomaar een mooie bloem. Het is een vlinder-buffet. De naam vertelt je alles over : vlinders die gewoon niet . Alles over het snoeien en stekken van een vlinderstruik kun je hier lezen.


Dat is lastig met een vlinderstruik. Je had beter hem beter kunnen stekken. Vlinderstruik snoeien en stekken De vlinderstruik , (Buddleja davidii), is in E. Gaat vrij gemakkelijk en dan zou hij het volgend jaar al bloeien.

Stel je voor: je knipt een scheut af, stopt die in de grond en daaruit groeit dan een nieuwe hortensia of vlinderstruik. Voor wie die moeite wel neemt, is hier de gebruiksaanwijzing. Veel rozen gaan opnieuw bloeien, op beschutte plekjes zal buddleja ( vlinderstruik ) het prima doen.


September is een erg geschikte maand om groenblijvende struiken en bomen te verplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts