maandag 16 februari 2015

Openingstijden boerenbond ettenleur

Adres: Trivium Etten - Leur ,Noord-Brabant Nederland. De winkel is vermeldt in categorie Tuincentra. Boerenbond is de winkel voor alles voor buitenmensen.


Bekijk hier BoerenBond Etten - Leur openingstijden. Ook koopzondagen van BoerenBond Etten - Leur en de actuele folder en aanbiedingen! Vuurwerk kopen doe je bij BoerenBond Etten - Leur.

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment knalvuurwerk, siervuurwerk en vuurwerkpakketten. Uitgebreide sortering in diervoeders, eigenlijk overal in. Personeel staat altijd open voor vragen, is zeer behulpzaam. Ook keuze in tuin benodigdheden is ruim voldoende.


Al met al komen wij er graag. Grote winkel, maar ze mogen relatief wel meer dierenproducten verkopen en vaker wisselen in hun assortiment. Shop alles voor je tuin, buitenleven of klussen direct online of kom langs in een van onze winkels.


Plaats hier je beoordeling op Wugly. Meer informatie over Pets Place.

Voeg Pets Place toe aan je favorieten! Aanbiedingen van Pets Place in the Etten - Leur folder. Folder Pets Place In de . Openingstijden : maandag. Tuingereedschap en tuinmachines in Nederland. Locatie op de kaart, telefoon, openingstijden , beoordelingen.


Zorginstellingen in Etten Leur. Aan afrit van de Abevindt zich het winkelgebied Trivium. Krekels Verf en Behang Sniederslaan 45. JH Ermelo toon details en assortiment.


De lage tegendruk zorgt ervoor dat de belletjes zich optimaal door het water… Nieuw Ophalen of Verzenden. Zo goed als nieuw Ophalen. Nostalgische afzetpalen - van € 7nu voor €. Of doe een fair bod op deze laatstestuks. Tip: neem een gratis e-mailabonnement op de bekendmakingen van Gemeente Etten.


Een man heeft dinsdagochtend rond 9. Hij heeft daarbij een onbekend geldbedrag buitgem. Vrouw gewond bij overval schoenenzaak Bij een overval op een filiaal van een schoenenwinkel aan de Hof van den Houte in Etten - Leur is donderdagochtend een vrouw lichtgewond geraakt.

Twee mannen kwamen net na openingstijd de winkel binnen. Ze eisten geld van de winkelbediende. Gepubliceerd op donderdag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts