woensdag 18 februari 2015

Vetplanten met bloemen

Koop of Verkoop vetplanten op Marktplaats. Hierdoor kunnen ze langer zonder water, en is het niet erg als u een keertje vergeet de vetplant water te geven. Modern of klassiek interieur? Vetplanten met bloemen of juist zonder?


Er zit altijd een passende vetplant voor u bij. Tafelstuk maken met soorten vetplanten voor tafeldecoratie in de winter - soorten sempervivum - creatieve beplanting in de winter met huislook.

Dus als jij je planten weleens vergeet, is een vetplant ideaal! Echeveria is een echte woestijnplant, hij slaat water op in zijn blaadjes, stengels en wortels. Eén keer in de maand een scheutje water is voldoende. Echeveria vormt prachtige bladrozetten, die net grote bloemen lijken.


Een aantal verschillende vetplantjes bij . Ontdek hier hoe je ze best verzorgt. Kies voor het drogen bloemen die er nog op hun best uitzien, nog een diepe kleur hebben en nog geen tekenen van verval vertonen. Bloemen drogen kan je op verschillende manieren.

Kies afhankelijk van de bloemen die je wenst te drogen, de beste techniek. De felle kleuren steken prachtig af tegen het glanzende groene blad. Echevaria's hebben meestal klokvormige bloemen met opvallende kleuren. De Kalanchoë doet het niet alleen goed als . De plant is makkelijk wat betreft ander onderhou geef hem af en toe water en hij zal je verblijden met prachtige bloemen. Aangezien de Kalanchoë een vetplant is die van nature in zware omstandigheden overleefd is hij dusdanig ontwikkeld dat hij al zijn natuurlijke voedingsstoffen uit de grond haalt.


Ik hoor het je denken, am I right? En voorheen dacht ik dat ook! Een keer in de zoveel tijd wat water erbij (oftewel: als je eraan denkt in mijn geval) en dan komt het wel goed.


Maar er zijn heel wat vetplantjes die ik in huis heb . In de natuur groeien cactussen en vetplanten op plaatsen waar vaak maanden geen druppel water valt. Om dit te overleven kunnen de. Een naam die aangeeft dat deze planten grote hoeveelheden water kunnen opslaan. Cactussen en vetplanten danken hun populariteit aan hun bijzondere, vaak grillige vorm en aan de opvallende bloemen. Met deze tips komt u tegemoet aan de speciale . SEDUM - VETPLANTEN - VETKRUID - ROTSPLANTEN Volle zon lijkt wel het enige wat sedum nodig heeft.


Water gieten komt er amper aan te pas, want dit vetplantje legt een hele vochtvoorraad aan in zijn blaadjes en stengels, waarop hij later bij droogte kan teren. Zelfs van afgevallen blaadjes kan je stekjes maken,.

Een succulent of vetplant is een plant die water opslaat in een deel van zijn lichaam. Dit kan zowel in de wortel, stengel of het blad gebeuren en dan spreekt men respectievelijk van knol-, stam of bladsucculenten. De naam succulent komt van het Latijnse woord sucus, dat sap betekent. Er bestaan tientallen plantenfamilies, . Wel eentje die gelucht kan worden om schimmels en ziektes te voorkomen.


Combineren kan eindeloos, ook heel mooi met enkele bloemen in een glazen vaas. Tip Een vetplant stekken is eenvoudig: knip een blad af, laat het eerst een week indrogen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts