donderdag 26 februari 2015

Accuraat rijschool

Genemuiden: Contactgegevens, tarieven, slagingspercentages, beoordelingen en statistieken. Karel Doormanstraat 3 GENEMUIDEN. Voor meer informatie over theorie opleidingen en rijlessen kun je contact opnemen met de rijschool. Een video les met allerlei Ris opdrachten er in. En ook een hele boel bijzondere verrichtingen.


Voor Zwolle - Kampen - IJsselmuiden.

Deze opleider heeft in deze categorie examenresultaten in: RIJSWIJK met een gemiddeld slagingspercentage eerste examens van - en herexamens van 16 . Rijschool vof accuraat is gevestigd in Genemuiden. De categoriĆ«n rijles die worden gegeven zijn motorrijles,autorijles,auto met aanhanger rijles. Accuraat Verkeersschool V. Voor deze categoriĆ«n bent u bij deze rijschool aan het juiste adres.


Bekijkt u tevens de prijzen. Voor rijlessen in Genemuiden en omstreken gaat u naar Vof Verkeersschool . Overzicht van alle rijscholen Genemuiden. Zoek je een goede of goedkope rijschool in Genemuiden?

Vind hier alle informatie over rijlessen , slagingspercentages, gratis proeflessen, theorie- examens, kortingen en praktijk-examens. Heb je bij deze rijschool les gehad ? Personenauto (examenplaats EMMELOORD). Aantal eerste examens, 1. Slagings-percentage eerste examens, - 100. Veel tevreden rij-lessers steken hun waardering niet onder stoelen of banken.


Je kan bij Hans en Brenda dan ook terecht voor auto, motor en aanhangwagen. Kijk voor meer informatie op de . Maak cursus auto te water onderdeel van de verkeerspro. Theorieboek rijbewijs B auto RijLESS rijless. Ed s Rijexamen spel FunnyGames Gratis online funnygames.


Deze volledig verzorgde theoriecursus voor zowel bromfiets als auto wordt gegeven door de ervaren instructeurs van beide organisaties. De theorie wordt gegeven in dagdelen met aansluitend het . Er zijn verschillende rijbewijzen, rijbewijs A voor de motor, B voor de personenauto, E achter B voor als de aanhanger of caravan zwaarder is dan 7kilo. Als laatste noemen we rijbewijs F, beter bekend als het brommercertificaat. We hebben vanuit de gemeenten drie rijscholen benaderd waarvan we weten dat ze serieus met hun zaak . Eerst voor me auto rijbewijs en daarna me vrachtAUTO en motor gedaan!


Allemaal in keer geslaagd echt een top rijschool. Mannen nog bedankt voor de prettige samenwerki ng ,tot over 5 .

De vader van Hans gaf vroeger ook rijles. Een kwestie van de appel valt niet ver van de boom, zo lijkt het. Toch heb ik nooit gedacht dat ik rijschoolhouder zou worden.


Ik volgde de opleiding . See more ideas about Php, Vans and Motors.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts