donderdag 12 februari 2015

Vuurjong en watermijsje 4

Open samen alle geheime doorgangen en ga naar de uitgang. Vuurjongen en Watermeisje zijn op avontuur in deze kristal-tempel. In deel gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel.


Kijk uit voor de tegenstrijdige elementen en het groene zuur. Beweeg watermeisje met de WASD en vuurjongen . Dit duo versloeg de beproevingen van drie andere oude tempels.

Nu ze geconfronteerd met de meest mysterieuze ene nog! Plugins voor spel Adobe Shockwave Player . De leukste spelletjes website heeft nog veel meer spellen voor jou in petto! Je moet samenwerken om het einde van het level te halen. Dan is het tijd om aan deel te beginnen. De bedoeling is natuurlijk weer om samen alle diamanten te verzamelen.


Voorlopig hoef je je niet te vervelen, want er zijn . Klik hier om het spel te spelen. In deze aflevering moeten Jarno en Luuk o.

Werk samen om zo snel mogelijk alle levels te halen met de . Al mijn favoriete games, makkelijk te vinden op site! Bij vuurjongen en watermeisje speel je als verschillende karakters. Dit spel is het beste samen met iemand anders te spelen omdat je samen moet werken om door de verschillende puzzels in de tempel te komen.


Natuurlijk is het ook mogelijk om het spel in je eentje te spelen maar dan zul . Ga allebei zo snel mogelijk naar de uitgang. Speel Fireboy and Watergirl Gratis, en veel Plezier! WASD beweegt watermeisje en met de pijltjes toetsen vuurjongen zorg dat ze bij de uitgang komen.


Deze site is gratis gemaakt met Webklik. There are games related to vuurjongen en watermeisje at CarGames. Enjoy playing vuurjongen en watermeisje games online for free! Fireboy en Watergirl zijn het tegenovergestelde, maar ze kunnen grote dingen samen doen, samen te werken. Hen helpen ontsnappen aan de tempel, het vinden van een uitweg.


U kunt alleen spelen, maar het is makkelijker met een vriend. Over Fireboy en watermeisje : Zoals vermeld in het spel naam, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts