maandag 19 januari 2015

Dragon fruit smaak

Sommige vruchten wegen slechts 1gram maar er zijn ook vruchten van wel een kilo gesignaleerd. De vrucht zelf is verkrijgbaar in de drie kleuren: roo roze en geel. Ze hebben rood of wit vruchtvlees met donkere pitjes erdoorheen. Dragon fruit , drakenfruit, cactusvrucht, pitajak, pitahaya of pitaya. Vele namen voor deze prachtige vrucht.


Drakenfruit is een vrucht van de cactus.

Oorspronkelijk komt deze vrucht uit Midden- en Zuid-Amerika. Tegenwoordig word het drakenfruit ook in Vietnam, Zuid-oost Azië en China gekweekt. De pitaja (ook wel bekend als pitahaja of drakenvrucht) is de vrucht van verschillende cactussoorten, vooral van de geslachten Hylocereus en Selenicereus.


Deze planten komen van nature voor in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Ook worden ze gekweekt in Zuidoost-Azië in landen als Indonesië, Maleisië, . Pitahaja dragon fruit stock2. Ondanks hun prachtige verschijning, hebben de roze vrienden helaas niet zo veel smaak.


Doordat ze over het algemeen te vroeg . Het is een cactussoort en is rijk aan vezels,.

Als je van extra zoete en smaakvolle smoothies houdt, voeg dan een van de volgende ingrediënten toe: Appelsap of druivensap. Een paar lepels suiker, . Mensen genieten van pitahaya vanwege zijn unieke look en smaak , en er is bewijs dat het voordelen voor de gezondheid heeft. Het gaat onder vele namen, waaronder drakenfruit, pitaya en dragon fruit.


Het wordt gezien als de mooiste vrucht van de wereld en ik snap dat wel. Knalroze van buiten en wit met zwarte spikkels van binnen. Heel mooi in een fruitsalade . De pitahaya, ook wel drakenfruit of drakenvrucht, is een rode of gele, ovaalvormige vrucht met grote, platte schubben die aan de bovenkant groen gekleurd zijn. Vers eten zonder moeilijk te doen? Geef een verse draai aan je week.


Wellicht de mooiste vrucht op aarde. Wat veel mensen alleen niet weten is dat er naast de witte ook een roze variant is. Deze is vele malen smaakvoller en vitamine rijker. De Pitaya uit Vietnam zit vol antioxidanten, vitamines, magnesium en andere mineralen.


Het dragon fruit in Colombia is trouwens geel van kleur in plaats van de roze variant uit Azië. En wat mij betreft een stuk lekkerder! Heeft de roze dragon fruit vaak maar weinig smaak , de gele variant is altijd zoet en . Steeds makkelijker verkrijgbaar en verdraaide lekker.

Bij de supermarkt zie je steeds vaker fruitsoorten liggen die je amper kent. Hoe smaken ze en wat kun je ermee? Kwestie van uitproberen dus. Wij helpen je op weg met een tal onbekendere fruitsoorten.


Deze exotische vrucht wordt ook wel drakenfruit (of in het Engels dragonfruit ) genoemd. De vrucht heeft een rode schil en wit vruchtvlees met allemaal kleine zwarte pitjes. Past perfect in een kleurrijke vruchtensalade of een lekker fruitige smoothie. Als een pitaya niet goed rijp is, heeft hij erg weinig smaak , en hij rijpt op de schaal niet na en moet rijp geplukt worden. Dat maakt de rode en gele wat lastiger te verkrijgen.


Als je deze open snijd kom je tot de verbazing dat het vruchtvlees licht geel tot diep magenta – wit (en soms roze) is met wel duizenden zwarte stipjes, heel bijzonder. Promoties dragon fruit smaak , Vind Verschillende Hoge Kwaliteit Promotionele dragon fruit smaak Producten in dragon fruit smaak Promotie uit een Grote Gegevensbank van dragon fruit smaak Fabrikanten en dragon fruit smaak Leveranciers. Andere dragon fruit smaak Promotionele Producten Kunnen Ook Gevonden . De smaak is niet zo heel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts