donderdag 29 januari 2015

Drentse kapschuur aanbieding

Vind kapschuur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. In het pitoreske Agelo een prachtige kapschuur mogen plaatsen inclusief gemetselde fundering. Deze kapschuur staat heerlijk te stralen in een herfstzonnetje.


Opdrachtgever helemaal blij, wij helemaal blij.

Ook op zoek naar een houtbouw oplossing? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Drentse kapschuur , afmeting 750×450cm. Uitgevoerd in Lariks kantrechte planken en met gebruikte keramische dakpannen. Schipper demonteert en levert in.


Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden en prijzen van diverse kapschuren. Nergens meer keuze Kapschuur overkappingen te koop.

Een eiken kapschuur past perfect in een landelijke omgeving. De schuren worden met eiken gebinten gebouwd. Houten kapschuur van Geldersche Houtbouw, zodat u ruimte kunt besparen. Met onze houten kapschuren zijn uw spullen beschermd tegen weer en wind. U bent op zoek naar een buitenverblijf met een landelijke uitstraling?


Onze planner geeft in de zomer korting weg. U krijgt dan onze extra voordelige planningskorting. Mogen wij zo onze produktie en montage planning optimaal vullen? Bestel daarom uw schuur of tuinhuis in april, komen wij met een . Kapschuur Dronten is een robuuste, exclusieve kapschuur die uitgevoerd is met een schilddak. De maatwerk kapschuur is uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout.


Wij kunnen de kapschuur uitvoeren in . Tegenwoordig erg populair. Een kapschuur als tuinkantoor en ook nog tegen een scherpe prijs kopen? Bezoek de webshop voor alle tuinkantoren.

Diverse soorten kapschuren op maat: voor extra bergruimte, een zithoek of carport. Bent u op zoek naar een kapschuur ? Ontdek onze grote overdekte showroom met blokhutten, tuinhuisjes, houtbouw en nog veel meer. Alles uit eigen fabriek.


Bouwbedrijf Geerts in Zeijen, Drenthe is actief op gebied van nieuwbouw: woningbouw en utiliteitsbouw. Ook voor verbouw, onderhou renovatie en restauratie. Wij werken voor de particuliere, zakelijke, agrarische en overheidsmarkt. Prachtig te midden van het onlangs gerestaureerde beekdal van d. Mede dankzij haar functionaliteit heeft ze in elke tuin toegevoegde waarde.


Dit bijzondere model schuur kan als . Landelijk wonen met Houtbouw Van Lingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts