woensdag 14 januari 2015

Fendona gebruiksaanwijzing

Fendona is het beste insecten-bestrijdingsmiddel met langdurige werking. Het product Fendona SC insecticide kan u helpen tegen het bestrijden van vliegen en kruipende insecten. Download hier de fendona gebruiksaanwijzing van het CTBG . Het middel is werkzaam tegen kakkerlakken, bedwantsen, huiskrekels, vlooien . Kisuaheli neumyx dok barcmope.


Rewitz gofella queju in binre.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten en vliegen in opslag-, verblijfs- en bedrijfsruimten voor pleksgewijze behandeling van naden en kieren, hoeken en oppervlakken op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van – jaar niet kunnen komen. Met zodanige apparatuur . Gebruiksaanwijzing Fendona. De voordelen van Fendona. Langwerkende effect van 4-weken tegen vliegen en insecten, in woonhuizen zelfs tot weken.


Lage kosten per vierkante meter door de aantrekkelijke prijs. Geur- en kleurloos, laat geen vlekken of sporen na. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.


Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden gebruik.

Firma: BASF Nederland B. Aanraking met hui ogen, kleding vermijden. Veroorzaakt geen vlekken, is geurloos en werkt bijzonder lang na! Vliegenoormerk bij Rundvee! Ga voor zekerheid bij uw Jongvee en Melkvee. Voorkomt zomerwrang bij jongvee in de wei.


Beschermt melkvee effectief tegen vliegen. Zorgt voor rust en daardoor voor meer melk. Fendona bevat de volgende werkzame stof alfa-cypermethrin g. Signaalwoord: Waarschuwing. Gevaarsindicatie: EUH210.


Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. De gebruiksaanwijzing , hetzij letterlijk, hetzij naar zakelijke inhou zoals opgenomen in bijlage III, onder B. De tekst mag worden aangevuld met. De afgeleide toelating wordt aangevraagd voor gebruik in dezelfde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts