dinsdag 13 januari 2015

Aquafun sportiom

Diverse attracties staan garant voor urenlange waterpret. Schaats met je hele familie over de gethematiseerde ijsbaan. Soms gaat het zelfs écht sneeuwen.


Ontdek de mogelijkheden van het wedstrijdbad of doe mee aan verschillende activiteiten in het doelgroepenbad. Probeer één van de twee.

The biggest rideschannel from ! Hier beleef je urenlange zwemfun in het golfslagba glijd je van spectaculaire waterglijbanen en beleef je een spannend avontuur in de wildwaterbaan. In de zomer is ook het buitenbad geopend met een grote . Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad.


Klein zwembad wat veel mogelijkheden biedt voor kinderen met diploma. Er is een golfslagba twee leuke glijbanen en een bandenglijbaan. Daarnaast nog twee heerlijk warme bubbelbaden.

Leuk om in gezinsverband te doen. AquaFun Sportiom voelt als een prac. Bongo bon (doosje met voucher) Gratis levering binnen 1-werkdagen. Activeer deze cadeaubon.


Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig . Je dagje weg begint op kaartjes. We hebben weer een winnaar van de maandprijs van september! De winactie op sportiom.


Doe ook mee en win vrijkaarten of, net als Daisy, de maandprijs! Wegens omstandigheden kunnen we niet gaan. Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs aquafun sportiom in s-hertogenbosch! DEN BOSCH - Tegen inlevering van emmer water mogen mensen woensdag gratis naar binnen bij Aquafun Sportiom in Den Bosch.


De ludieke actie is een compensatie voor het feit dat het Bossche zwembad dinsdag gesloten was vanwege een waterlek. In Nederland zijn veel zwembaden te vinden. Er zijn verschillende soorten zwembaden.


Zo ook subtropische zwembaden.

Een subtropisch zwembad is Aquafun Sportiom in Den Bosch. Maar waaraan herken je eigenlijk een subtropisch zwembad? Aquafun is: Zwemmen, glijden, duiken en nog veel meer! Dit jaar gaat Railsport weer als vanouds zwemmen, glijden en duiken in.


Dit multifunctionele zwembadcomplex herbergt alles wat kinderen (en volwassenen) aantrekt aan water. Supersnelle glijbaben leiden na een doldwaze rit in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts