maandag 19 januari 2015

Recreatief zwemmen 5 februari

Tijdens recreatief zwemmen kun je heerlijk genieten in de baden van De Grote Koppel en Valkenhuizen. Dobber relaxt rond in het warme water. Kijk hier voor meer informatie over het Sportcentrum en zwembad.


Er kan tijdens het recreatief zwemmen ook altijd gebruik gemaakt worden van het recreatiebad binnen. De maximale diepte van de (beweegbare) bodem is twee meter.

De temperatuur van het water bedraagt constant 2 graden Celcius. Recreatief zwemmen recreatiebad. Zwemparadijs gesloten voor recreatief zwemmen. Merwestein is gedurende het gehele jaar geopen behalve op januari, koningsdag en de kerstdagen! Hieronder vindt u de reguliere openingstijden per onderdeel.


Zondag januari is het wedstrijd bad vanaf 13. Fibromyalgie 15:- 15:45. Toon alle activiteiten .

AquaVitaal 18:- 19:30. Dinsdag februari , 10. Maandag februari , 10. Woensdag februari , 10. Donderdag februari , 10. Vrijdag februari , 10. Kijk snel wat er georganiseerd wordt! Eerste week: maandag- en.


Vanaf februari is het diepe bad ook op de donderdagen verhuurd van 11. Dus op de donderdagen in . Bent u op zoek naar aquasporten? Zoekt u zwemlessen voor uw kind? Of wilt u even ontspannen? Dan heten wij u van harte welkom in ons zwembad!


Op deze website vind u alle informatie rond de activiteiten, zwemlessen en faciliteiten . Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen.

Van de glijbaan, naar buiten, het golfslagbad of toch heerlijk ontspannen in het bubbelbad: in Kardinge kun je jouw recreatieve hart ophalen! In verband met onderhoudswerkzaamheden. Vervallen banenzwemmen i. Op februari organiseren studenten van Schoevers Rotterdam het benefiet evenement: I love discozwemmen in ons zwembad voor Stichting Semmy met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met hersenstamkanker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts