donderdag 8 januari 2015

Ommoordsehof 3

Ook leuk voor een kinderverjaardag of schoolreis. Want toen ik zo klein was had je nog niet van dit soort overdekte speeltuinen in de buurt. En nu ik groot en oud ben zit er een om de hoek!


Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Je vindt hier onder andere springkussens, . Aquapretpark Vlietlanden B.

Need to contact this company? Er zijn diverse arrangementen en ook aan de ouders is gedacht. Ballorig is ook ideaal voor verjaardagsfeestjes. De winkel is vermeldt in categorie Speeltuinen. Op dit moment heeft dit bedrijf geen vacatures.


Dit is dus voor iemand die op kinderen moet passen een geweldige oplossing. Ommoordsehof Rotterdam, NL. Tandartsenpraktijk Rotterdam Zuid B.

Herman Costerstraat Rotterdam. Bentweg Hazerswoude-Dorp. Healthcenter Rotterdam Zuid B. Scheepstimmermanslaan 9-A Rotterdam. Voor de eerste groep is er een klein stukje afgebakend in de grote hal om te kunnen spelen zonder omver te worden gelopen door de oudere kinderen. Bekijk website Beoordelen?


Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Kinderspeelparadijs De ballebak Rotterdam. Charloisse Lagedijk 940. Monkey Town Rotterdam- Zuid B. Jump XL Rotterdam-Zuid B. Na weken van verbouwen en opknappen gingen dan . See photos and tips from 2visitors to De Ballebak. Erg zwak wifisignaal, heb je weinig aan.


Limonadefles kinderchampagne aanrader euro. JR Rotterdam The Hospitality Club Van Vollenhovenstraat 15. BE Rotterdam Bommelworld Veldkersweg 39.

AA Rotterdam Studio Zee Kranenburgweg 211. ER Den Haag Fokker Terminal Binckhorstlaan 249. Tjalklaan 9 Delfshaven, Rotterdam, Netherlands. Pretpark open van maandag tot zondag.


De Ballenbak Rotterdam is een leuk overdekt kinderuitje. Vind hier de openingstijden, prijzen, en locaties van deze overdekte speeltuin in Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts