vrijdag 9 januari 2015

Zwemles dalfsen

Zwemschool Kontrast BPK Zwemmen. Vooraf wordt door de ouder(s) gekozen voor het pakket . Gratis gebruik rackets en balletjes. ABC start vanaf jaar.


Kinderen kunnen voor die tijd alvast beginnen met voorbereidend zwemmen. Een zwemschool met aandacht voor elk kind.

KINDERFEESTJES ORGANISEREN KAN OP AFSPRAAK, €3PER UUR. Een feest voor elk kind met glijbaan, bubbelbank en disco-lichten! Het adres voor zwemles Heino. Het oudercomité heeft met de nieuwe zwemondernemer een speciale regeling voor gedupeerden van ZwemCentrum Dalfsen getroffen.


Jongere kinderen kunnen de aanwijzingen nog wat minder goed begrijpen en opvolgen. Zwemles wordt in allerlei zwembaden en door allerlei organisaties gegeven. Overstappen vanuit Zwemcentrum Dalfsen ! Wij krijgen veel vragen over overstap mogelijkheden vanuit het zwemcentrum Dalfsen. Ouders die met kinderen in Dalfsen op les zitten bij zwemcentrum Dalfsen worden geconfronteerd met het plotselinge faillisement van deze zwemschool en mogelijke stopzetting van de .

Stap nu gratis over naar zwembad De Vrolijkheid. Je kunt Zwembad De Vrolijkheid bereiken via e-mail: . In kleine groepjes van maximaal vier kinderen leren deze kinderen op een aangename . Met deze nieuwe start is Kontrast zeer tevreden. -kanaal TV Dalfsen TV Dalfsen wordt. Wij leven mee met alle gedupeerde, leskinderen en ouders, die tot voor kort zwemles hadden in Zwemcentrum Dalfsen. Bent u op zoek naar een ander zwembad?


Bij ons kan uw kind komen voorzwemmen en daarna instromen in onze zwemlessen. U hebt de keus uit 2x per week uur zwemles en 1x per . Het is een verarming voor het dorp. Nu kunnen kinderen op de fiets naar het zwembad.


Het warme water is ook goed voor ouderen. Dalfsen moet een overdekt zwembad hebben, meent Jan Oomkes van Plaatselijk Belang Dorp Dalfsen. U koopt een diplomapakket inclusief diploma garantie.


Er wordt ook prive zwemles en speciaal zwemonderwijs gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts