donderdag 15 januari 2015

Vrij zwemmen haarlem

Op deze momenten kun je zelf bepalen wat je gaat doen: zwemmen , spelen of luieren. Tijd voor de kids om hun zwemdiploma te halen? Voor een intensieve en verantwoorde training kom je fitnessen in onze fitnessruimte.


Banen zwemmen in de 25-meterbaden. Vrijzwemmen met leuke materialen. Recreatief zwemmen , spetterende activiteiten of zwemles in Haarlem ?

Het Boerhaavebad heeft het. Kinderen met een geldige SRO leskaart zwemmen gratis in het bijzijn van een betalende ouder. Zwemles, vrij zwemmen en ouder-en-kindzwemmen! Het kan allemaal bij Zwembad de Planeet in Haarlem Noord! Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten?


Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Of het nu gaat om zwemlessen op maat, recreeren in het golfslagba banen zwemmen of de vele lessen voor verschillende doelen of doelgroepen. Wij hebben een compleet aanbod met voor elk wat wils en staan voortreffelijk bekend in Heemstede, Haarlem , Haarlemmermeer en Hillegom en omliggende gemeenten.

Al jaar worden er zwemlessen gegeven in het voormalige bierpakhuis aan het Donkere Spaarne 52. Generaties Haarlemmers hebben in het warme water van ons zwembad geoefend voor hun zwemdiploma. Voor de zwemlessen van uw kinderen, om lekker te bewegen op muziek in het water, voor een leuk kinderfeestje met lekkere frietjes in de zwemmersbar en voor uw dagelijkse baantjes kun je hier dagen in de week terecht. PréSport is een gezellige en professionele sport-, dans- en zwemschool, gevestigd in centrum SanTwee in Haarlem -Schalkwijk. Hier beschikken wij over een heerlijk verwarmd zwembad.


Zwemmen bij PréSport is kiezen voor kwaliteit en veel individuele aandacht. De openingstijden van Zwembad de Planeet Planetenlaan in Haarlem vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad de Planeet - op Openingstijden. U kunt bij ons alsnog leren zwemmen tijdens het volwassen uur.


Uiteraard wordt aandacht besteed aan de schoolslag ( zwemmen op de buik) en de rugslag ( zwemmen op de rug). U hoeft niet opnieuw te beginnen maar gaat verder waar u al gebleven bent. Vaak kunt u meer dan dat u denkt. Bent u bijvoorbeeld al watervrij.


Een begeleider kan zonder kosten mee zwemmen , als er voldoende ruimte is in het zwembad. Vrij zwemmen is mogelijk op donderdag van 15. Graag van te voren reserveren.


Onze zoon onlangs snelcursus A gedaan! Zeer tevreden , hij had het super .

Met zijn beweegbare bodems is het voor veel activiteiten en doelgroepen te gebruiken. De Planeet (vanaf € 19). Na het zwemmen kan je even de tijd nemen . Dameszwemmen 09:- 10:15. Toon alle activiteiten . Iedere vrijdagavond is er leszwemmen in het Boerhavebad en zaterdag ochtend in de Planeet.


Er wordt les gegeven volgens de Superspetters methode. Synchroonzwemmen is een watersport. De sport is tegenwoordig een vrij exclusief vrouwelijke . Naast het recreatief zwemmen worden in het verwarmde bad groepslessen gegeven voor jong en ou fit of herstellend. Het wedstrijdbad is meter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts