woensdag 28 januari 2015

Bowlen elst

Bowlingbaan in Elst , vind een bowlingbaan en alles over bowlen. De Wanmolen Zetten biedt u een ontspannen uitje voor jong en oud. Bij Bowling en Partycentrum Beuningen bent u aan het juiste adres voor een heerlijk avondje uit.


Eerst een paar uur bowlen en daarna heerlijk dineren in ons restaurant. Bowlen voor alle leeftijden.

Wij zijn iedere dag geopend. Combineer bowlen , eten en spelen in een grote (binnen) speeltuin. Gezellig is bij de Griethse Poort in Zevenaar het toverwoord.


Het ontbreekt u vanzelfsprekend aan niets als u bij ons komt bowlen , uw verjaardag viert, uw wekelijkse kaartje legt of een grandioos feest geeft. Door onze inzet, zichtbaar én achter de schermen, creëren wij een sfeer waarbij u zich thuis voelt en de tijd vergeet. Ben je op zoek naar bowling in de buurt van Elst ? Breng gezellig een middag of avond met vrienden, familie of met zijn tweeën op de bowlingbaan in Elst door.


Geniet tijdens het bowlen van een heerlijke hapje en drankje.

Kies uit lichte of zware bowlingballen. RESERVEER HIER ONLINE ,. Logo Olround uitklap menu. Overige plaatsen in de gemeente. Locatiemanager: Sabrina van Eck. Ontvang onze nieuwsbrief.


Naast een bowlingcentrum vind je ook sportaccomodatie. Bowlingcentrum Elst Gelderland op Telefoonboek. Er zijn volautomatische banen met computertelling aanwezig. Op de computer-schermen zullen steeds de nieuwste video-animaties te zien zijn.


Horecacompetitie Olround Veenendaal. Welkom bij Olround Veenendaal . Met je partijtje taart of cupcakes versieren. Dat wordt een geslaagd verjaardagsfeestje!


Superleuk, high tea en bowlen ! Eerst lekker bewegen en daarna heerlijk smullen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts