vrijdag 9 januari 2015

Intratuin aanbiedingen folder

Bekijk hier onze nieuwe folder. Niet elke winkel kan met alle acties meedoen. Lees bij veelgestelde vragen de uitzonderingen. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Tegen inlevering van de bon (met streepjescode) die in het folderpakket zat van deze week.


Maximaal bon per klant, maximaal person… Avatar itsme.

Intratuin winkels in de buurt. Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in. Grootste collectie tuinmeubelen van Zuidwest Nederland. Mis geen enkele actie of kortingsbon!


De prijs is een publieksprijs en een erkenning op het gebied van aspecten zoals inspiratie, informatief, overzichtelijk, leukste producten en scherpste aanbiedingen. De Beste Folder Award werd mei tijdens de 21e . Professioneel, warm en creatief.

Ambitieus en zorgvuldig. Totaal zijn folders beoordeeld op acht aspecten: Scherpste aanbiedingen , Bevat producten die ik wil kopen, Informatief, Overzichtelijk, Inspiratie, Leukste producten, Leesformaat en . Stephan van den Eijnden,. Adviesbureau QA voert jaarlijks de Beste Folder Awards verkiezing uit. De deelnemende folders zijn beoordeeld op acht aspecten, namelijk: scherpste aanbiedingen , bevat producten . In de afgelopen weken hebben ruim 55. De beste folder in de categorie Nationaal food ging naar PLUS Supermarkten.


De folder is niet meer geldig. Op deze pagina vind je al onze aanbiedingen en acties. Wist je al dat je alle kortingsbonnen én concurrentiebonnen bij ons kunt inleveren? En dat we elke week een superdeal hebben!


De andere genomineerden in deze categorie, Plus en Hoogvliet, kregen respectievelijk een en een als eindcijfer. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer . Folder -online wil het online gebruik van folders , aanbiedingen , kortingacties en flyers bevorderen. Online folders zijn altijd en overal snel te raadplegen.


Naast het gemak is het kostenbesparend (geen kosten voor druk en verspreiding). Het is milieuvriendelijk en zijn er veel toepassingsmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts