woensdag 14 januari 2015

Driesprong zoetermeer kerstshow 2016

Net zoals elk jaar is er een deel van onze winkel omgebouwd naar kerstshow. Hier vindt u veel inspiratie op het gebied van kerst - en herfstinterieur. Veel producten worden door ons zelf geïmporteerd zo heeft.


Dit jaar is dat niet anders, gezien het feit dat er sinds oktober een spectaculaire . Vond hem zelfs beter dan intratuin zoetemeer. Zo blij dat ik er weer heen kan, DE .

Ook al bezig het huis in kerstsfeer te brengen? Tuincentrum de Bosran Alle vestigingen, oktober (start herfstvakantie). Ze zijn alletwee zeer de moeite waard en verschillen enorm qua sfeer en aanbod. Gisteren was Intratuin aan de beurt.


Vandaag de tweede impressie met uitgebreide . Wat een pracht allemaal! U bent van harte welkom! Tot januari kan iedereen komen meegenieten van hetgeen er ditmaal geboden wordt rond de feestdagen.


Door Trees Borkus-Henskens.

Behalve spulletjes kopen, ga ik er natuurlijk ook heen omdat ik het leuk vind om naar de kerstdorpen te kijken en te zien wat er weer voor nieuwe kerst stijlen zijn bedacht. Het meest opvallende vond ik een witte kerstboom met allemaal fel gekleurde ballen erin. Ik denk dat kinderen dit wel heel gaaf zullen . U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen : kerstbomen , kerstcadeautjes , kerstballen , kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Kerstshow driesprong zoetermeer - Mamaliefde. De arreslee mag natuurlijk niet ontbreken.


Goed moment voor een leuke foto van de kinderen. In passende kersttenues. Deze website is ontwikkeld door . Uiteindelijk zijn we dit jaar maar bij shows geweest. We zijn bijna klaar met shows bekijken! Daar schrijf ik nu over!


Erg sfeervol ingericht alles. Lemax afdeling vonden wij ook erg mooi gemaakt met een mooie vloer en verschillende opstellingen. Zeer zeker de moeite waard om te bekijken. Meer dan 1tuincentra deden mee aan de competitie.


De gelukkige winnaars van de juryprijzen zijn Intratuin Duiven (groot), Groencentrum Witmarsum (middel) en Coppelmans Nuenen (klein). Driesprong heeft beste kerstshow van Nederland. De publieksprijs is voor AVRI Bloem- .

Nieuwsblad van Lansingerlan Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk, Nieuwsblad uit de 3B-Hoek Nieuwsblad voor de gemeente Lansingerland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts