donderdag 15 januari 2015

Guldenroede kopen

Solidago Virga Aurea Tabletten. Woekeraars zitten er eigenlijk niet . Onze guldenroede is van farmaceutische kwaliteit. Hierdoor krijg je zuivere guldenroede met actieve inhoudsstoffen.


Deze guldenroede is 1 puur, zonder toevoegingen.

Guldenroede is bij uitstek geschikt als een zuiverende kruidenthee. Zo werkt guldenroede thee vochtafdrijvend. Goed voor de nieren en de blaasfunctie en een goede vochthuishouding. Gratis verzending vanaf €20! Dit zaad kiemt snel als het gelijkmatig vochtig blijft (niet te nat!) bij een temperatuur van °C.


Zaad licht afdekken (nooit dikker dan de zaaddikte) en de fijnste zaden niet afdekken en alleen licht aandrukken en voorzichtig nat maken met bijvoorbeeld een plantenspuit of gieter. In Nederland noemen we de plant ook wel Heidens wondkrui Heidens wormkrui Gouden bezem, .

Snel en betrouwbaar bestellen. Soort gewas, Vaste planten. TuinfunctieFlx, Vaste planten. Speciale kenmerken, Snijbloem. Bloeimaan augustus, september, oktober. Winterhardhei Goed winterhard.


Habitat, Droge bodem, Normale . De bladeren blijven lager tot 40cm hoogte. Verdraagt droge periodes maar geen natte winters. Door het afdrijven van urinezuur kan guldenroede ingezet worden bij lichaamszuivering. Gebruik voor een goede vochthuishouding, nierfunctie en urinewegen. De guldenroede tinctuur staat in voor een goede vochthuishouding.


Ze wordt aangewend ter onde. Bloeit met gele bloemtrossen op een lange stevige stengel. Veilig betalen via iDeal.


De echte guldenroede (solidago virgaurea) is inheems in Europa en Azie, maar helaas in Nederland erg zeldzaam en dus beschermd.

Deze dus in de eigen tuin kweken of gedroogd kopen bij de kruidenhandel. De plant kan in hoogte variëren van 1-1m. Late guldenroede en Canadese guldenroede worden veel hoger . Veel soorten vaste planten. Thuisbezorgd met eigen bezorgservice. Allereerst is Canadese guldenroede bekend om de gele kleurstof om stoffen en wol te verven.


Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële. Daarnaast heeft het geneeskrachtige eigenschappen. Een dagdosering van tabletten bevat de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts