dinsdag 31 oktober 2017

Renson fixscreen prijs

Wij gaan een zonnewering laten plaatsen, en we hebben van beide merken een offerte gekregen. Maar het prijsverschil is zo enorm groot dat ik mij afvraag waarin dit verschil zit. Het verschil inclusief plaatsing en btw bedraagt maar liefst 818Euro. Bij Renson zouden het wel aparte . Verticale zonneschermen bieden heel wat comfort.


Ze houden de zon en insecten buiten, en gaan oververhitting tegen zonder dat jij het zicht op buiten verliest.

Maar welk prijskaartje hangt er aan verticale zonwering? Een specialist van Winsol geeft ons een woordje uitleg. Foto: RENSON Sunprotection. De ULTRAMEGA fixscreen van is met een kasthoogte van 15cm een reus onder de screens met dit model gaan we tot 6M breed of 6M hoog in deel met een maximum van 18M² ! Prijzen van stormvaste screens zijn merkelijk duurder en worden door hun gebruik prijs verantwoord. Het is een eenvoudig principe waarbij de zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits.


Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide . Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie.

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Buitenzonwering van Renson geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken.


Voor de beperkingen in afmetingen, zie prijslijst. Bediening, : electrisch met draaischakelaar, motor rechts. Zijgeleiders, : ZIP geleiders (stormvaste screen). Status, : nieuw in ongeopende verpakking.


Garantie, : jaar volledige . Dus zeer belangerijke argumenten. Absolute TOP-kwaliteit ! Deze nieuwe montagesituatie met op het venster gemonteerde beugels, laat toe om de doekrol naar buiten te demonteren. De gebruiker kan de integratie van de kast zelf kiezen.


Fixscreen 1Evo MSen Fixscreen 1Evo MS9. Zo kan het product volledig achter slag geïntegreerd worden. Deze verticale zonwering is een optimalisatie naar kwaliteit, design en montage.


Door invoering van de gepatenteerde . Perfecte degelijke screens voor een betaalbare prijs. Thanks to an ingenious zip system, the fabric is wind tight in every position and can be insect-proof in the closed position.

It is a simple principle by which the sun-protecting fabric has a . Deze verti cale zonwering is een optimalisatie naar kwaliteit, design en montage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts