maandag 30 oktober 2017

Zwembad raalte openingstijden

Wil je een dagje zwemmen? Kom naar zwembad Tijenraan in Raalte ! Bekijk hier onze openingstijden. Kom ook zwemmen bij zwembad Tijenraan in Raalte in het wedstrijdba recreatiebad of doelgroepenbad.


Ook voor diverse groepslessen, discozwemmen, verjaardagsfeestjes en zwemles kunt u bij zwembad Tijenraan terecht.

Wilt u zwemmen bij zwembad Tijenraan in Raalte ? Openingstijden en activiteiten zwembad Tijenraan in Herfstvakantie. Kom in de Herfstvakantie ook gezellig zwemmen bij zwembad Tijenraan! De hele week organiseren we leuke spelletjes in en rond het zwembad en zaterdagavond oktober is er een echte griezelavond voor jong en oud! Aangepaste openingstijden zwembad Tijenraan in zomervakantie. In de zomervakantie is zwembad Tijenraan in Raalte op aangepaste tijden geopend.


Een overzicht hiervan vind je hieronder. Het Turks stoombad gaat op gezette tijden een aantal keren per dag aan.

Hieronder een overzicht. Vital Centre Raalte Heino. Ondersteuning (Wmo), jeug werk en inkomen. Op zoek naar een buitenspeeltuin in Overijssel? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte.


Al klimmend en klauterend bereik je het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de . Het personeel achter de kassa was erg bot. De openingstijden zijn slecht, zaterdag gesloten! En de hele zomervakantie gesloten. Verder wel een leuk zwembad , als je overal in kunt.


En jammer dat er geen buiten zwembad is. Gereisd met jonge kinderen in juli . Celsius of meer is het zwembad open van 12. Zwembad de Tippe is op Hemelvaartsdag na 10.


Zwemparadijs Blue Lagoon beschikt over diverse zwembaden, glijbanen, sauna's en bubbelbaden.

Kijk voor het overzicht van de activiteiten . Beleef een leuk dagje uit! Ook in de zomervakantie kun je lekker zwemmen bij zwembad Tijenraan, of meedoen met een aquasport!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts