woensdag 18 november 2015

Intratuin duiven

Intratuin Duiven is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te . Wij maakten een uitgebreid verslag.

Hier vind je naast het grootste kerstdorp ook. Ik hou van al die mooie landschappen, versierde kerstbomen en heel veel decoratie. De show van vorig jaar viel wat . De verbouwing is nog niet helemaal klaar. In januari - als de kerstshow voorbij is - gaan de bouwvakkers verder, zodat de winkel voor de Pasen klaar is. Openingstijden dichtstbijzijnde winkels.


Dat moet ook wel, want we willen voor de kerstshow klaar zijn met de eerste fase. Volgend jaar pakken we de horeca aan, die willen we groots neer zetten, in het bestaande . De recente uitbreiding van het bedrijf naar liefst 25.

De winkelroute heeft nu een lengte van bijna een kilometer. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur geblust. Het voertuig moet wel als verloren worden beschouwd. Het was spannend om te gaan omdat er een weeralarm was afgegeven. Het tuincentrum is gevestigd in het overdekte Plaza Graafstaete, dat ook onderdak biedt aan onder meer Gamma, Woondock en Superkeukens.


Bekende merken tuinmeubelen als Hartman en Jamie Oliver vind je uitgebreid in onze winkels. Ieder jaar stellen wij een assortiment . Ons maatwerk creëert uw commercie. Van Aagten Projectrealisatie. Persoonlijke toelichting?


Koopzondag Duiven geeft u hiervoor de gelegenheid! Op zoek naar mooi en kwalitatief hoogwaardig grasveld? Dit is een verplicht veld. Warenhuis van de Garde b. Place Category: Premium Dealer.


Tijdens deze eerste inspiratievlog van Focusplaza nemen Mariëlle en Henrike een kijkje bij een van de grootste kerstshows van het land in Duiven : een unieke belevingswereld waar alles uit de kast wordt getrokken om de klant te verleiden. Wel super mooi en gezellig ingericht. Echt een warm kerst gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts