vrijdag 20 november 2015

Pond terschelling

Ook voor verhuur aan groepen. Bagage meenemen Bekijk tarieven voor bagage. Met online gekochte tickets direct aan boord. De boot naar Terschelling vertrekt vanaf Harlingen.


Hieronder vindt u meer informatie over hoe u in Harlingen kunt komen, waar u kaartjes kunt . Vervoer naar, van en op Terschelling : Met de boot naar Terschelling , fiets of auto huren op het eiland of met de bus of taxi naar uw accommodatie.

De overtocht duurt ca uur en minuten. Aan boord van ms Friesland zijn verschillende salons voorzien van zelfbedieningsbuffetten, . Behalve met deze boten kunt u ook met de snelle veer De Koegelwieck naar de eilanden. Parkeren in de buurt van de havens van Harlingen is geen probleem.


Dienstregeling boot Terschelling - Harlingen v. Neem veerboot, sneldienst of Waddentaxi. Veerdiensten en veerboten naar de Waddeneilanden. De veerdiensten naar de Waddeneilanden worden verzorgd door verschillende rederijen.


Haven van vertrek: Den Helder.

Veerboot: Dokter Wagemaker. In de haven kun je kaartjes kopen. De goedkoopste kaartjes vind je als je de prijzen de rederijen met elkaar vergelijkt. Op de eilanden kun je fietsen huren of de bus nemen. Langweerdervaart, pont , tussen Langweer en de Rijksweg 7. Scharsterrijn, fiets- en . Vlieland – Terschelling.


Boot naar Terschelling boeken. Moet dat echt zo duur zijn? Of kan het ook goedkoper? Bijvoorbeeld met Waddentransport. Of toch de auto maar in Harlingen?


Altijd al eens naar twee of meer Nederlandse Waddeneilanden gewild? Ieder eiland heeft haar eigen unieke kenmerkende identiteit en sfeer. De politie doet op Terschelling uitgebreid onderzoek naar de handel in harddrugs. Er zijn inmiddels meerdere verdachten aangehouden.


Het gaat onder andere om wiet, cocaïne, amfetamine en ketamine . Belangrijk is dan ook dat u uw auto veilig achter kunt laten in Harlingen.

Bij de parkeeraccommodaties Tsjerk Hiddes kunt u met een gerust hart uw auto parkeren in Harlingen. Vakantie op Terschelling. Afhankelijk welke boot je kiest (sneldienst of gewone veerboot) duurt de overtocht ongeveer drie kwartier tot 2 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts