maandag 30 november 2015

Hydrangea serrata bluebird prijs

Verlangen een vochtige, kalkvrije bodem in zonnige of half beschaduwde plaatsen. Lage en brede struik met blauwe. Deze hortensia heeft groen bla dat in het.


Ziet u dit product ergens anders . Wanneer de bloemen op kalkrijke grond groeien, worden de bloemen purpe. Beschrijving : Oude maar nog steeds bijzonder populaire serrata hortensia, Bluebir heeft een evenwichtige, bossige .

Alle kenmerken, onderhoud- en snoei-tips vindt u online op tuinplantenwinkel. Wanneer je voor deze hortensia kiest, weet je dus zeker dat die ook een strenge winter wel aankan! Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België.


De bloeiperiode is van juni tot augustus. Er verschijnen dan schermen met een rand van blauwpaarse bloemetjes en blauwe knopjes in het midden. Koop voor € 4per stuk. Sierstruik voor schaduw en halfschaduw, géén direct zonlicht.


Bloeitij juli, augustus. Licht, half schaduw, zon.

De hoogte is ongeveer 100cm en de bladverliezende struik wordt 80cm breed. Liefst een plaats in de zon tot halfchaduw. Bladverliezende struik van 100cm hoog en 80cm breed. Begint met witte bloemschermen.


Al snel verkleuren deze . Aantal toevoegen aan winkelwagen. Dit is een goede prijs ! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar waarschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u. Sterft iedere winter weg om dan weer in het voorjaar op te komen.


Prijs vanaf stuks € 8. Aantal: In shopping cart. Oldest nursery in the Netherlands. Andere klanten kochten ook. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor struiken aanbied.


Hydrangea serrata Blue bird.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts