vrijdag 6 november 2015

Typetuin demo

Voor de demo klik hier en ga dan naar demo -versie. Hieronder kun je ook een aantal filmpjes bekijken die uitleg . Login met je gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang. Nog leuker, mooier en leerzamer!


Met onder andere extra games voor snel leren typen, meer aandacht voor kinderen met dyslexie, diverse woordpakketten en modules om spreekwoorden te oefenen.

Hierbij is het eerste level vrij beschikbaar. Gegevens Vul je gegevens in. Wil jij weten hoe snel je kan typen? Speel dan hier het vuilnisbakkenspel! Gratis een kijkje nemen in onze online cursus?


Schrijf je kind nu in voor de online typecursus en krijg direct toegang Direct aanmelden. Met onder meer leerzame mini-games voor extra online typelessen, speciale aandacht met begeleiding, diverse woordpakketten en modules om je woordenschat of spreekwoorden te oefenen. Bekijk onze demo - omgeving.

De methode van onze typecursus is écht adaptief in een magische en enerverende leeromgeving. Ook bieden we bij al onze typecursussen individuele begeleiding aan de cursist. Hierdoor leert de cursist echt goed en snel blind typen.


Success Society is de enige aanbieder van een échte adaptieve typecursus. Denk jij dat je de Leesetende Plant kunt verslaan? De typecursus die je laat groeien!


Supersnel leren typen door onze klassikale of online typecursussen. Nu nog gaver, spannender en leerzamer. Met onder meer extra mini-games. De rol van de begeleider.


Je hoeft zelf geen type-expert te zijn om de leerlingen te kunnen begeleiden. Onze producten zijn Rekentuin, Taalzee en WordsBirds. Online oefenen met rekenen, taal en Engels op je eigen niveau. Prijs is per set van stuks, passend onder polaris utv voor meer info zie website camoplast camso utv t4s rubber tracks demo type: tuin - en parkvoertuig ons referentienummer: dv453.


Nu nog leuker spannender, leerzamer. Typetuin is nu nog gaver, mooier en leerzamer!

Onderwijscafé… Op woensdag november organiseren wij ons 2e. Wat is een onderwijscafé? Een onderwijscafé is een avond waarin workshops, presentaties of lezingen worden gegeven. En waar na afloop een kleine borrel is waar ouders en teamleden hun ervaringen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts