dinsdag 10 november 2015

Vaste planten voorjaarsbloeiers wit

Onderstaand vindt u ons assortiment vaste planten in de kleuren créme en wit. Wit bloeiende planten kunnen donkere hoekjes in de tuin mooi oplichten. Alle planten die hieronder vermeld staan zijn beschreven op de site. Als de boom in bloei staat, de bloeiperiode ligt in april- mei, dan is er een witte waas aan bloemen.


Aan de plant verschijnen dan allemaal kleine witte bloemen, die een prachtig tapijt vormen.

Een groot geslacht met zowel voor- als najaarsbloeiers. De voorjaarsbloeiers blijven laag en zijn voornamelijk wit van kleur. Onmisbare voorjaarsbloeiers voor kleur in maart.


Wat is er allemaal te zien in de tuin in maart? Welke planten zijn nu op hun best? Vaste planten ofwel winterharde tuinplanten in tinten van wit tot grijs. Een ruimaanbod blauwe witte planten aangeboden op onze plantenkwekerij Den Kreupel Zwevegem.


Tuindag landelijke gilden op zondag augustus op kwekerij Spruyt thema vaste planten.

Helleborus niger als wintergroene vaste plant met witte bloemen in de winter - Helleborus niger of de kerstroos als tuinplant. Deze tuinsoort bloeit echter rijker en weelderiger in de kleuren wit , roze en rood. Het is een winterharde vaste plant.


De bloeiperiode valt van april tot juni. En Madeliefje heeft te maken met de naam. Een witte border waarin bijna het hele jaar door iets bloeit? Modeste Herwig maakte een borderontwerp met wit bloeiende vaste planten en bollen. Ga eens kijken bij het tuincentrum.


Dat is ook zo maar veel heesters en bomen zijn ook winterhard en toch spreken we hier niet over vaste planten. Dit is eigenlijk een bolgewas maar staat zo prachtig in quasi iedere border omwille van zijn bolvormige bloemen in witte , blauwe of paarse kleuren. Veel cultivars hebben tevens . Goede vochtminnende schaduwplant.


Rijkbloeiend met mooie witte. Voorjaarsbloeier voor droge zonnige plaatsen. Zeer fraaie helderroze . Bloeitijd: juni-augustus.

Aantal planten per m2: 7. Agastache rugosa `Alabaster`. Toelichting: Langbloeiende vaste plant met een heerlijke anijs geur. In onze webwinkel kunt u een verrassend assortiment aan vaste planten kopen die bloeien in de maand mei. Onze witte vaste - en winterharde tuinplanten.


Blauw, paars, lila, purper. Sortering is van laag naar hoog! Deze planten passen op een modern terras. Stengels en bladeren verkleuren in het najaar naar bruinrood. Skimmia japonica is een wintergroene struik.


Het voorjaar vraagt om bloeiende vasteplanten. Na de donkere dagen knap je op van de kleurige voorjaarsbloeiers in blauw , geel wit , en rood en oranje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts