donderdag 12 november 2015

Zonnebank

De eendelige zonnebank wordt ook wel zonnehemel genoemd. De tweedelige zonnebank bestaat uit twee gebogen panelen (de bovenste scharniert), beide voorzien van à speciale uv-lichtbuizen. Men gaat op het onderste paneel liggen en . Hoe ga ik verantwoord en veilig onder de zonnebank ? Hoe bescherm ik mijn huid tijdens een zonnebankkuur?


In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te maken.

Vermijd de zonnebank voor minder kans op huidkanker. Koop of Verkoop zonnebank op Marktplaats. Bij Fit For Free kun je verantwoord onder de zonnebank. Voor slechts €- per maand extra, kun je gebruik maken van onze zonnebanken. Deze zonnebanken worden niet alleen maar gebruikt om bruin te worden.


Er zijn ook klanten die gaan onder de zonnebank om zich te wapenen tegen een ( opkomende) winterdepressie etc. Zonlicht heeft namelijk, met mate, veel positieve effecten . De zonnebank kan daarbij uitkomst bieden. Hier lees je hoe je er veilig en verantwoord gebruik van kunt maken.

Onder de zonnebank kunt u een lekker kleurtje opdoen of uw huid voorbereiden op de zomerzon. Zo goed als nieuw en weinig gebruikte zonnebank met lampen. Inklusief lichaamskoeler en hoofdsteuntje. Heeft U interesse mail dan Uw telefo… € 8500. UV-stralen staan er bekend om dat ze bruinen maar ook schade aanrichten op de huid.


De meeste mensen die onder de zonnebank gaan doen dit ook vaak te veel en te lang. Wist je dat een zonnebank zelfs een beetje verslavend kan werken? Wellnessresort de Waterlelie beschikt over meerdere zonnebanken. Hier kunt u gedurende het gehele jaar gebruik van maken voor een mooie bruine teint. Ontdek onze andere faciliteiten.


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek beauty gezondhei zonnebanken. Hapro Zonnebanken bestellen en thuis laten bezorgen. Op een verantwoorde wijze een mooie zomerse teint krijgen?


Kies voor een bezoek aan onze Ergoline zonnebank. Verantwoord zonnen onder de nieuwste apparatuur in Kralingen, Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts