vrijdag 27 november 2015

Vuurvaste beton kopen

Vuurvaste materialen-ovenbouw. Modelgips Prestia Normal Plus. Isolatiesteen vuurvast . Dit product is geschikt voor open haarden, barbecues en schoorstenen.


Deze combinatie geeft een goed verwerkbare beton. Voor toepassing in wanden en vloeren van open haarden.

Produktspecificatie: De vuurvaste beton moet worden aangemaakt met schoon water, zodat er een gladde, iets dikkige massa ontstaat. Per zak van kilo is er ongeveer tot liter water nodig. Een zak geeft liter betonmortel.


Gebruiksklaar mengsel van vuurvaste cement, chamotte en hoogwaardige toeslagstoffen. Bijzonder geschikt voor open haarden, schouwen en barbecues. Egbert schreef: Heeft iemand ervaring met vuurvast beton ? Dit voor een eventuele zelfbouw van een finoven.


Hi Egbert, Ja, daar heb ik ervaring mee.

Het is alleen per ton te koop, is ongeveer een half jaar houdbaar. Hitte bestendige mortel voor het metselen van open haar BBQ etc. Deze vuurvaste en hittebestendige kit is ideaal voor gebruik bij plekken waar een hoge hittebestendigheid vereist is zoals de open haard of een oven.


Daardoor kan het worden gebruikt voor vuurvaste beton. Dit maakt de mortel uitermate geschikt voor het metselen van vuurvaste stenen bij barbecues, open haarden en andere vuurbronnen. Materiaal van doeloppervlak, Bakstenen, Betonstenen. BBQ Thermofix is een vuurvaste lijm speciaal geschikt voor betonnen barbecues.


Door de handige kit-tube van 300ml is de lijm eenvoudig met een lijmpistool aan te brengen. Eén tube is in principe voldoende om een betonnen. Na afkoelen neemt het gedeshydrateerde cement opnieuw water op, waardoor het uitzet.


De overvloedig in het zand en granulaten aanwezige silicaten zullen bij een hoge temperatuur van . Wat materialen betreft is er van alles mogelijk. Chamotte steen, vuurvast beton , klei - al of niet gecombineerd. Bij een houtkachel denkt menigeen aan een metalen kachel. Maar dat gaat voor de Batchrocket niet op, tenminste: niet wat betreft de kern.


De temperaturen daarin worden zo hoog, . Je hoeft dan alleen maar water toe te. Hiervoor gebruik je volle bakstenen die vuurvast zijn en (voor het ovengedeelte) genoeg massa hebben om de warmte op te slaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts