maandag 23 november 2015

Tuincentra ketens belgie

Op Tuincentrum Overzicht vindt u uiteraard ook een overzicht van alle Intratuin tuincentra die gevestigd zijn in België. U kunt op uw Intratuin vestiging klikken voor openingsuren, een routebeschrijving en promoties. De professionele en levendige organisatie bestaat uit een groep van zelfstandige ondernemers, waarin . Ons gekwalificeerd personeel staat tot uw beschikking om uw project vorm te geven en te helpen met het . U kunt op uw Horta vestiging klikken voor openingsuren, een routebeschrijving en promoties.


Horta is een groepering van onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier.

Hieronder treft u een overzicht van tuincentra in Antwerpen aan. Ook hebben consumenten recensies geschreven over tuincentra in Antwerpen. U kunt zelf ook een beoordeling schrijven over uw eigen.


U kunt op uw Walter Van Gastel vestiging klikken voor openingsuren, een routebeschrijving en promoties. De tuincentra van Walter Van Gastel kenmerken zich als een gezellige en warme . Het Genker Plantencentrum is onlangs door de Belgische Tuincentra Vereniging (BTV) verkozen tot het beste plantencentrum van België. Bij het vooronderzoek vraagt men aan de consument in welke categorieën hij of zij welke winkelketen wilt nomineren. De 1winkelketens met de.


Voor een tuincentrum in je buurt, klik hier.

Verdere uitwerking van Intratuin en Floralux is aan het einde van het rapport toegevoegd. Bron: Productschap Tuinbouw. Gondola Homing Experience kon in primeur de GfK rapportering over de omzet van de DIY ( ketens ) in Europese landen inkijken. Daaruit blijkt dat in de periode januari-oktober de omzet met is toegenomen tot 3miljard euro.


België doet het zelfs iets beter met stijging. Het doel van de fusie is een nationale keten te worden. Ook na de operatie wil de groep blijven groeien. Dat kan door nieuwe winkels te openen, maar wellicht zullen overnames een grotere rol spelen. Deze week raakte bekend dat Hubo, de nummer twee in de Belgische doe-het- zelfmarkt, de zeven tuincentra en twee bloemenwinkels van Walter Van Gastel gaat overnemen.


Eigenlijk wilden we een eigen tuinketen opstarten vanaf volgend jaar, maar met de overname van Van Gastel is het nu allemaal . De vzw Belgische Tuincentra Vereniging is een erkende beroepsorganisatie voor de zaakvoerders van tuin- en plantencentra in België. In het franstalig landsgedeelte noemt deze Asssociation Belge des Jardineries. Bij de zuiderburen hebben de ketens de afgelopen jaren een marktaandeel van procent gehaald. Het gaat hier ome zes bouwmarkten met tuincentrum. Van Osta: “Op Aveve na, worden we hiermee de grootste tuincentrumketen van België , met een omzet van circa miljoen euro.


Nu we onze tuincentra fuseren met Oh! Green, vertrekken de winkels van Walter Van Gastel en Intratuin uit de Hubo-groep en worden ze in een nieuw bedrijf gegroepeerd. Rapport samengesteld door: Sanne Diemel.


Tervurenlaan 1bus.

DEFINITIE BRANCHE BELGISCHE TUINCENTRA. Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg. KETENVORMING EN OVERNAMES.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts