dinsdag 24 november 2015

Schuimspatel

Blokker heeft een ruime keuze in spatels. BK Spatels koop je eenvoudig online bij bol. Levertijd:= niet meer leverbaar. Philips koffiemachine onderdelen.


Blaasbalgje voor reinigen tapkraan met terugslagklep.

Bestand tegen temperaturen tot 240°C. Uitermate geschikt voor gebruik in antikleef kookpotten. Bij een goed feestje hoort natuurlijk wat te drinken!


Er zijn modellen biertapinstallaties, een tafelmodel en een barmodel. Wij leveren een complete biertapinstallatie (inclusief koolzuur, spoelborstel en schuimspatel ) voorzien van biervaten, zodat het feest kan beginnen! Naast de biertap verhuren wij ook extra.


Prins-van der Meer verhuurt een uitgebreid assortiment artikelen die onmisbaar zijn bij een klein of groot evenement.

Wij verhuren evenementen materiaal. Deze amstel bier schuimspatel mag weg tegen ieder aannemelijk bod. Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de koper.


Zie ook mijn andere bierartikelen advertenties. Klop in een andere kom de eiwitten met gram suiker tot een stevig schuim. Spoelkits voor wattenstaafjes (SRK) voor microbiologisch onderzoek van oppervlakken. Annuleren In winkelwagen.


Aan het zuignapje zit de tong bevestigd en hieraan hang je deze spatel op. Schuimspatel Donna van Koziol. Zo simpel, maar je wordt er zo vrolijk van. Kunststof, BPA en melamine vrij.


Chaffingdish bakken diep. Verwarm uw soep of glühwein. Klop de eiwitten op tot een stevig schuim. Zet mooie glaasjes klaar.


Schep in elk glas een laagje mascarponemousse, wat koekkruimels en lepel daarover wat passievruchtensap.

Rasp hierover wat witte chocolade. Kook voor het bombedeeg het water met de suiker in tot siroop. Giet de kokende siroop op de losgeklopte eierdooiers, meng alles goed en klop vervolgens op tot een luchtig beslag (= bombedeeg). Meng het bombedeeg samen met de grand marnier voorzichtig onder het schuim.


Spatel tot slot de halfvast opgeklopte room.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts