dinsdag 17 november 2015

Intratuin lochem kerst

En in het najaar kun je genieten van onze kerstshow. Op onze dierenafdeling vind je ook een hondentrimsalon. Koken wordt een beleving met de producten van Aan de Dis! De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland!


De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering , leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen.

Het pad is zelfs getest door een kleine bezoeker. Wat heeft het tuincentrum dit jaar in petto? IntratuinLocheminkerstsfeer. De beste Kerstshow in Lochem. Laat je inspireren, want bij ons.


LGB Of PIKO KERST TREIN Onder De KERSTBOOM Laten Rijden. Lekker rondsnuffelen in kerstsfeer.

Kijken wat intratuin deze kerst weer voor mooie spullen heeft, maar eerst lekker lunchen bij het restaurant met onze naam nl. Vanaf vandaag alle kersthuisjes en miniatuuraccessoires t. Korting wordt verrekend als kassakorting. Hier mogen ze gratis in! Vind intratuin kerst op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Naast een kerst vind je ook groothandel, webshop en postorder, detailhandel, groothandel in voedingsmiddelen, groothandel in. Zoals elk jaar zijn ook dit jaar de koolhazen weer volop muziek aan het maken om zo rond de kerstdagen , bij verschillende gelegenheden, voor een extra kerst - sfeertje te zorgen. Kies voor kerstverlichting op batterijen. Zo heb je geen last van snoeren, waardoor je de lampjes makkelijk kunt ophangen of in een schaal of glazen vaas kunt leggen.


Maak er een landelijke kerst van. Christmas idea - leuk voor in de klas. Deze vestiging is op dit moment gesloten.


Dat kan een aantal keren in de kerstperiode met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). KMS DECO koppelbare led verlichting is zeer geschikt voor aankleding van kantoorpanden, winkelpanden,kerken etc.

Denk aan inzet van ijspegelverlichting of led gordijnen. KMS DECO werkt samen met een netwerk van gekwalificeerde en kundige installateurs en decorateurs. Zondag sneeuwballen gevecht en sleetje rijden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts