woensdag 25 november 2015

Boom voor kattenren

Een kattenren is een veilig buitenverblijf voor uw katten. Ideaal voor in de tuin of op het balkon! Soort van open kattenren. Moeten de schermen op een bepaalde hoogte gemonteerd worden voor het te laten werken.


Zijn er misschien mensen die ook zo´n afscherming hebben en er ook foto´s van hebben. Bomen en opstapje zijn .

Je kunt je tuin op verschillende manieren katveilig maken, maar je kunt ook een kattenren bouwen. Wij hebben ook een tijdje een kattenren geha maar bij ons werkte het niet zo goed. Wat voor soort kattenren ? Kattenrennen, kat-veilige tuinen - the world of Dani. Hier vind je meer informatie over de aanpak van het zelf maken. Als jullie dus leuke ideetjes hebben voor onze kattenren mag je dit altijd laten weten :).


Onze katten liepen vroeger gewoon buiten in de tuin en ook op straat. Maar toen we onze 1e Ocicat Spot kregen wilde we niet dat hij buiten de tuin kwam.

Een ren wordt vaak gebruikt wanneer mensen een konijn als huisdier hebben, maar het werkt natuurlijk ook voor jouw kattenvriend. Wel zit er één groot verschil met een. Inrichting kattenren - geplaatst in Out-door: Nu onze kattenren er staat, is de volgende stap de binneninrichting die nog gedaan moet worden.


Koop of Verkoop kattenren op Marktplaats. Ze deed de kattenren achter zich dicht en liep naar het huis. Ze ging de keuken in zonder haar schoenen uit te trekken, pakte een koud biertje uit de koelkast en liep weer naar buiten. Het was nog maar een paar dagen geleden dat ze daar, onder de grote boom , met zijn allen hadden zitten eten.


Ze liep naar de eikenboom . De kattenren is zo goed al af. Onze poezebeesten hebben nog een nieuwe krabpaal bijgekregen en een kattenluik. In de ouderlijke tuin stond een krulwilg. Aangezien de tuin nu niet meer bestaat, hebben wij ons net op tijd die krulwilg toegeëigend. Als we in ons vakantiehuisje in Heino zijn, en dat zijn we op dit moment, dan hebben we buiten een hele grote kattenren.


Een volledig omheind stukje bos waar de katten lekker naar buiten kunnen. Het grenst aan het huis en via een kattenluikje in de kattenkamer kunnen ze er dag en nacht in. Sowieso is ons huis rijkelijk . Ook in Zandhuizen willen we natuurlijk een kattenren voor de poezen.


Verzetten van de bomen en het stellen van de staalconstructie.

We hebben nu zoveel ruimte. Nee dan moeten we het tuinhuisje slopen en de bomen steken er ook bovenuit en die willen we ook niet missen. De kracht van Otten Pet Cages ligt in het feit dat het maatwerk van Otten vrijwel dezelfde prijs heeft als wanneer je elders een kattenren van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts