woensdag 11 november 2015

Infrarood gasstraler

Buiten temp rond nul, in de voortent graden. Aandachtspunt zou de temperatuurregeling iets verfijnder kunnen. Ideale infrarood gastraler voor het verwarmen van een werkvloer, schuur, terras en kan tevens ook gemonteerd worden aan een muur voor bijvoorbeeld onder een afdak of in een Patio.


Let op wilt u een straler met waakvlam en ODS beveiliging voor . De gasstraler wordt staand in een frame geleverd.

Schwank infrarood stralers - energie-efficiënte, zuinige en innovatieve oplossingen voor industriële verwarming en andere toepassingen direct van de fabrikant. Vind gasstraler op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De buitenkant is van waterafstotend polyester. Infrarood gasstraler - Verhuur.


Gasflessen van kg verkrijgbaar. Ideaal in tenten, kerstmarkten,. Eenvoudige montage op de kraag van uw LPG gasfles incl.

De infrarood warmtestralers van Enerco verwarmen niet de lucht, . Alleen voor buitengebruik. Nu te koop bij voor € 0. Eurom infrarood gasstraler flesbevestiging Deze zeer gebruiksvriendelijke gaskachel is geschikt voor een bevestiging bovenop de gasfles (vanaf Kg). Voorzien van thermische en een aanraak beveiliging.


Eurom gasstraler , infrarood , voor warmte in de garage, op de camping en werkplek. Makkelijker te plaatsen, werkt op een gasfles met propaan of butaangas. De Warmteshop webshop is een groothandel in infrarood verwarming en bijhorende systemen. OMSCHRIJVING Deze handige gasstraler van Eurom is te monteren op een gasfles en is geschikt voor zowel butaan- als propaangas.


De voordelige en degelijke aardgas straler voor onder het afdak, patio, terras, in de stal , schuur of garage. Siabs MD is een krachtige mobiele gasverwarming absoluut geschikt voor het verwarmen van mobiele-werkplekken zoals hallen, loodsen, hangars etc. Maar ook voor in kerken, tenten etc. Verkrijgbaar in diverse Wattage er voorzien van robuust verrijdbaar onderstel. Korte golf infrarood warmte wordt met een speciale lamp geproduceerd.


Hierdoor is korte golf infrarood met name geschikt voor het creëren van een aangename gevoelstemperatuur in de buitenlucht (terras verwarming) of in grote en open ruimtes. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor gasstralers aanbied.

Dit toestel werkt volledig op gas, er is dus geen elektrische stroom nodig. Gasstraler op propaangas. De wieltjes zijn voorzien van een rem, zodat je het toestel kan blokkeren. Het toestel is voorzien van een CO2- en omvalbeveiliging en wordt . Ogrzewacz gazowy na podczerwień pracuje na gaz z butli mbar.


Pojemność od do kW. Wyposażony w wolnostojący stojak. Uwagi: Sprzedawany bez butli . Design gasstralers serie XDI. Hoog rendement infrarood stralers serie XFR.


Gaskachels bestel je makkelijk en snel op STASSAR.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts