donderdag 19 november 2015

Borderrol hardhout

Met deze borderrol leg je makkelijk een lage verhoging aan in je tuin. De borderrol is verbonden doormiddel van ijzerdraad. Luxe FSC hardhouten borderrol van hardhout. De rol wordt door sterk ijzerdraad bij elkaar gehouden.


De levensduur van deze houten rolborder is ongeveer 8-jaar.

Een exclusieve a-kwaliteit tuinafscheiding en rolborder van Elephant by Dekker. Vind borderrol op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met de borderrol van Elephant maak je eenvoudig een flexibele border! Door gebruik te maken van deze hardhouten flexibele borderrol kunt u de mooiste vormen creëren om een speels effect aan te brengen in uw tuin!


Specificaties: Materiaal:. Je kan er ook unieke plantenbakken en vakken mee creëren in je tuin. Combineer met andere hardhouten producten voor een uniforme, warme stijl in je tuin.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Tuinhout of hout bestemd voor buiten of voor in de tuin wordt tegenwoordig overal aangeboden en dit in tal van verschillende verschijningsvormen. We kennen houten nestkasten, houten voedertafels maar ook tuinpoorten en tuinschermen en de alomtegenwoordige moestuinbak of verhoogde moestuintafel. Bestel online Rolborder 1x hardhout voor het maken van mooie borders voor in je tuin.


Ook uw adres voor boomschors en houtsnippers. Bezoek onze HomingXL showroom in Vianen HomingXL B. Maak een verhoogde border met deze borderrol. Hardhouten Borderrol HxL: 30x180cm Latten: ø 4cm.


Borderrol hardhout van het merk Huismerk - Gamma is beschikbaar bij Gamma voor de prijs van €6. Bestel uw Borderrollen eenvoudig bij Bakker de Houthandel. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.


Kenmerken:conditie: nieuwlevering: ophalen of verzendenbeschikbaarheid: op voorraadomschrijving:maak een verhoogde border met deze borderrol. Lengte: 180cm Dikte: 2cm Hoogte: 30cm. Van het merk Elephant Het gaat om één artikel, tenzij anders aangeven.


Dit artikel heeft een langere levertijd! Een mooi hardhouten rolborder van het gerenommeerde tuinhoutmerk Elephant.

Deze luxe kant en klare borderrol heeft het FSC keurmerk en wordt op rol geleverd. Op zoek naar rolborders? Verkrijgbaar bij Warentuin. This Pin was discovered by Ashley Jill.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts