woensdag 25 november 2015

Spreukentuin

De grootste spreukentuin van Nederland! Onze tuin bestaat uit twee vijvers. Rondom deze vijvers staan diverse voorwerpen die gemaakt zijn van allerlei materialen die op een boerenbedrijf werden of worden gebruikt. Deze is gemaakt van een oude brokkensilo, die op de kop in . Overige arrangementen: 1.

Haarbroeks Tandemarrangement. De Vijvertuin op de Solex. Bezichtiging Spreukentuin met ( evt. met vragenspel). Drankje bij aankomst en bezoek spreukentuin. Arrangement Boerenklompgolf.


Bij ons kunt u ook terecht om een potje Boerenklompgolf te spelen. Deze zogenaamde spreukentuin bestaat uit allerlei kunstobjecten, die van oude materialen gemaakt zijn. De oude materialen hebben met de boerderij te maken of zijn op een boerenerf te vinden.

Binnen en buiten zijn in totaal meer dan 2spreuken en . De tuin is geen speeltuin, maar toch voor de kinderen erg leuk. Voor groepen bieden we ook veel activiteiten, workshops, buffetten en all-in . Rust daarna uit in de gezellige theeschenkerij. Door de eeuwen heen is er veel gebeurd met de tuin, landschap en alles wat daar mee samenhangt.


Daar waar het gaat over het geluk en de voordelen op menselijk niveau, hebben wij een selectie gemaakt uit uitspraken en publicaties die daarmee samenhangen. Aansluitend is er een wandeling door de grootste Spreukentuin van Oost- Nederland. Een tuin maakt gelukkig!


Rond het middaguur gaat u aan tafel voor een uitgebreide brunchbuffet. Daarna stapt u weer in de touringcar en rijden we naar Wijngoed Kranenburg in Vorden. Buiten kunt u rondlopen in de grootste spreukentuin van oost Nederland waar weer meer spreuken staan dan vorig jaar.


Het vijfde seizoen beginnen we met een nieuwe activiteit, namelijk boerenklompgolf. Toegangsprijs voor het maïsdoolhof (inclusief spreukentuin ) is euro per persoon. Voor kinderen een gratis glas ranja. Ook is er een groot terras om iets te drinken of een ijsje te nuttigen.


Na het rondwandelen in de gezellige en zeer eigenzinnige spreukentuin , kun je lekker genieten op het terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts