dinsdag 24 november 2015

Intratuin koudekerke kerst

Intratuin Koudekerke is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je . De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering , leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen.

Voor een echte kerstboom kun je vanaf eind november weer bij jouw vestiging terecht. Vanmiddag verwachten we heel veel kinderen voor de workshop Snowglobe kerst. Weer een gave workshop voor de kids die begeleid wordt door Lusterworkshops. Kom en neem een kijkje in onze kerstshow. Laat je inspireren en geniet van de sfeer en beleving.


U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen : kerstbomen , kerstcadeautjes , kerstballen , kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Wat heeft het tuincentrum dit jaar in petto? Kom langs en bezoek ook onze fantastische Kerstshow.

ZATERDAG DECEMBER: kerststukje maken. Vind je kerst ook zo gezellig? Maak het dan nog sfeervoller met een zelfgemaakt kerststukje. Zaterdag december, tussen 13. Kerstdorp , van herfstvakantie tot en met kerstvakantie.


Een onderdeel daarvan is het dorp . December zou december niet zijn als we niet naar een intratuin zouden gaan. Elk jaar weer is er belangstelling voor deze ritten. We kijken er wat rond en genieten van een lekker bakje koffie of thee met lekkers.


In de aanloop naar de kerstdagen kun je vanaf medio november terecht op . Uw bestelling voor Kerst in huis? Winterprogramma in het kerstdorp. Dit programma staat boordevol beleving, inspiratie en activiteiten. Alles gericht op de gezellige, winterse dagen.


Workshops, kinderactiviteiten, demonstraties, oud . Alles om de tuin compleet te maken voor elk seizoen van het jaar. Op de dierenafdeling is onder andere een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts