donderdag 26 november 2015

Intratuin elst kerstshow

De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering , leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen. Voor een echte kerstboom kun je vanaf eind november weer bij jouw vestiging terecht. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Intratuin Elst is veel meer dan een tuincentrum.


Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé.

Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen . Heb jij onze kerstshow al bewonderd? Hieronder een filmpje van onze show :D. Wij maakten een uitgebreid verslag. De beste Kerstshow in Elst.


Daar vindt u de reguliere openingstijden en eventueel extra openingstijden in verband met de kerstshow en de maand december. Ook vindt u daar de koopzondagen, contactgegevens en recensies van het tuincentrum. Deze pin is ontdekt door Mirjam.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

De verbouwing is nog niet helemaal klaar. In januari - als de kerstshow voorbij is - gaan de bouwvakkers verder, zodat de winkel voor de Pasen klaar is. In november heeft Liefkenshoek bloemen ontvangen van de Jumbo uit Heteren.


Er waren voldoende bloemen om iedereen te laten genieten. Wil je eens wat anders dan een groene kerstboom? Ook daar bieden wij een oplossing voor. Hier vind je naast het grootste kerstdorp ook.


These magnificent prints are produced with the intention of decorating your home, office or studio with the brilliant essence of the masters who created them. Samen met gasten en vrijwilligers kerstinkopen doen in Elst. Goed weer, maar wel koud.


Daardoor waren we goed in de stemming om de Kerstmarkt aldaar te bezoeken. Het was verzamelen bij de R. Kerk in Doorwerth vanwaar we . Zoek je nog leuke uit tips voor de kerstvakantie ? Naar de website Direct mailen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts