donderdag 26 november 2015

Tongelreep glijbanen

De enorme glijbanen en het golvende water trokken bezoekers uit de verre omtrek. Maar dalende bezoekersaantallen en het dichtdraaien van de subsidiekraan door de gemeente hebben het einde . Verslaggever op bezoek in . Dit maakt de mogelijkheden eindeloos. Lekker baantjes trekken, zwemlessen, het hoofd boven water houden in de golven, een sprong van de duikplank en glij plezier van de glijbanen.

De recreatieve bezoekers kunnen vanaf die dag niet meer terecht in het golfslagbad (met de diverse glijbanen zoals de familieglijbaan en de turbotol). Van Baby- en peuterzwemmen tot meer bewegen voor ouderen en van Waterbootcamp tot Snorkelen. Je hebt natuurlijk het golfslagbad en vele glijbanen , maar vergeet ook het prachtige buitenbad niet.


Of wat dacht u van therapeutisch . Ondanks de hoge toegangsprijzen , verouderde voorzieningen en het feit dat waterglijbanen niet zo uniek meer zijn als jaar geleden, trekt het golfslagbad nog altijd zwemmers . Recreanten moesten euro betalen, terwijl de voorzieningen verouderd zijn. Het feit dat waterglijbanen niet meer zo bijzonder zijn als een kwart eeuw geleden, leidde mede tot een al jaren afnemend aantal zwemmers. Waag jij ook een sprong in het diepe of het ondiepe?

De meeste baden zijn voor de topsporters, maar er is voor de recreatieve zwemmer ook genoeg te beleven. Een golfslagbad met daaromheen vier korte maar spectaculaire waterglijbanen. Tongelreep een spetterend dagje uit! Nieuw is de Turboplons, een . Belofte maakt schul petekind zijn zwemdipolma gehaald en samen gaan zwemmen. Wat heeft hij genoten van alle glijbanen ! Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van . Hoe liggen het verouderde golfslagblad en de waterglijbanen er vandaag de dag bij?


En om te gaan zwemmen hoeft het natuurlijk helemaal niet per se lekker weer te zijn! Er zijn namelijk genoeg zwembaden in Brabant voor een dagje waterpret binnen. En welk kind houdt er nou niet van spannende glijbanen en kolkende wildwaterbanen? Een dagje naar het zwembad is voor veel kids een super leuk uitje . Met het doel om op een leuke manier de strijd tegen overgewicht te winnen.


Helaas is het golfslagbad niet meer toegankelijk dit i. Hier was het fantastisch vertoeven. Leuke glijbanen en meer.

Nu is het terug naar de basics.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts