donderdag 12 november 2015

Zwembad gorinchem

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Recreatief zwemmen, Banen zwemmen. LET OP: Badenkaarten zijn jaar geldig en worden op een pas gezet, waar € voor in rekening wordt gebracht. Op zondag zijn het recreatiebad en wedstrijdbad gezamenlijk open, de gehele accommodatie is dan toegankelijk voor het recreatieve tarief.


Een baantje trekken in het zwembad is een zeer gezonde sport, geschikt voor alle leeftijden. Het wedstrijdbad van Caribabad is natuurlijk ook geopend voor het uitoefenen van deze sport.

Met een afmeting van bij meter kun je flink wat meters maken. Op vaste tijden is ons wedstrijdbad gereserveerd voor banen. Heerlijk zwembad aardige badjuffen en badmeesters letten goed op. Wil je tussen de kerstdrukte even lekker ontspannen?


Kom dan op zondag december of dinsdag december een plons maken in het Caribabad. LET OP: Eerste kerstdag is één van de vier dagen in het jaar dat ons zwembad is gesloten. No automatic alt text available. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Gorinchem vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66.

Ook voor een spetterend waterfeest is het Caribisch tropisch zwembad een goed adres. Familie- en bedrijfsfeesten, kinderpartijtjes en bruiloften: bij het Cariba- bad is alles mogelijk. Zoef van de glijbaan, spring in het grote buitenbad en sta met je hoofd onder een waterval. Je bezoek aan het Cariba-bad is één groot feest! Write a review for Sport and nature Zwembad Cariba -bad ( Gorinchem (Gorkum) South-Holland Netherlands) now!


Upload your holiday pictures and holiday videos! Gorinchem Na een kleine twee maanden werk kwam er vorige week een einde aan de flinke verbouwing in het Caribabad. De vloer van de binnenbad kan de komende jaren weer mee. En daar zijn ze bij het subtropisch zwembad aan de Bataafsekade bijzonder gelukkig mee.


Lekker kliederen, spetteren en spatteren in het zwembad of recreatieplas. Zo fijn om even in het water te zijn! Binnen PCG kan je op ieder niveau je wedstrijden zwemmen. PCG doet mee met de landelijke vereningingscompetitie op het hoogste regionale niveau. Binnen de Regio-West is PCG vaste deelnemer in de B-klasse, maar dat moeten we natuurlijk altijd weer bewijzen in de eerste wedstrijden van de Regio competitie.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Cariba-Bad Subtropisch Zwembad in Gorinchem vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Een 48-jarige man uit Alblasserdam is in Gorinchem opgepakt omdat hij in een zwembad aan de Bataafsekade al enige tijd meisjes en vrouwen begluurde die zich aan het omkleden waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts